Bursa, 26. Uluslararası EMITT Turizm Fuarı’nda

Bursa, 26. Uluslararası EMITT Turizm Fuarı’nda
Yayınlama: 12.04.2023 17:03:35
A+
A-

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 12–15 Nisan 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

Geçtiğimiz yıl 110 ülkeden 33.595 ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza atan EMITT, turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak bu yıl rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ve turizm profesyonelini ağırlamayı hedefliyor.

 

EMITT Turizme Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Doğal güzelliklerin, tarihi ve kültürel değerlerin, yöresel lezzetlerin yerli ve yabancı binlerce katılımcı ile buluşacağı EMITT Fuarı’nın yıldızları, Anadolu’nun markalaşan destinasyonları olacak.

Bursa,Balıkesir, Edirne, Antalya, Konya,Nevşehir,Trabzon,Giresun,Zonguldak, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa gibi pek çok büyükşehir ve Kuşadası, Didim, Edremit, Urla ve Bodrum gibi turizm markası olan belediyeler EMITT’te temsil edilecekler. Belediyelerin yanı sıra Gezinomi, Elite World Hotels, Odamax, Hotelrunner, Jolly Tur gibi önemli firmalar fuarda yer alacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarih ve medeniyetler şehri Bursa

Gastronomi’den turizme,tarihten doğaya varana dek birçok güzellikleri içerisinde barındıran Bursa,EMITT Fuarı’nda.

Bursa Büyükşehir Belediyesi  Kültür Turizm Tanıtma Birliği, Bursalı turizm profesyonelleri ile İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi  Uluslararası EMITT Turizm Fuarı’nda Bursa standı açtı.Bursa Büyükşehir Belediyesi,basın mensuplarının standı yerinde incelemesi için gezi düzenledi.Bursa, sahip olduğu bu potansiyeli  3 gün sürecek EMITT Fuarı’nda yerli ve yabancı turistlere tanıtmaya başladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.