Bursa Büyükşehir’den amatör spora ‘8 milyon TL’ maddi destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine maddi destek sağlamak amacıyla ‘Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım’ töreni düzenledi.

Bursa Büyükşehir’den amatör spora ‘8 milyon TL’ maddi destek
Yayınlama: 05.03.2024 19:58:45
A+
A-

Tören, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sporu teşvik etmek ve amatör spor kulüplerine destek olmak amacıyla düzenlediği törende, birçok kulübe maddi katkı sağlandı. Destek, amatör spor kulüplerinin faaliyetlerini sürdürmelerine ve sporcuların yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

Törende, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcuların yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ta yer aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, program bitiminde konuşma yaptı. Aktaş’a spora ve sporcuya verdiği değere dikkat çekerek sözlerine şöyle başladı:

“Bugün burada, amatör spor kulüplerimize destek olmak amacıyla düzenlediğimiz bu anlamlı programda bir araya geldik. Sporun önemini ve gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak adına, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

“BİZLER İÇİN BÜYÜK GURUR”

Amatör spor kulüplerimizin çalışmalarını ve genç sporcularımızın yeteneklerini desteklemek, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu nedenle, bugün burada siz değerli spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcularıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum.

BÜYÜKŞEHİRDEN SEKİZ MİLYON MADDİ DESTEK

Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve gençlerimizin sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Bu törenle birlikte, amatör spor kulüplerimize sekiz milyon maddi destek sağlayarak, faaliyetlerini sürdürebilmelerine katkıda bulunuyoruz. Amacımız, Bursa’nın spor alanındaki gelişimine ve genç sporcularımızın yetişmesine katkı sağlamak. Siz değerli spor kulüplerimize ve sporcularımıza destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hepinize başarılar diliyor, sporun güzelliklerini yaşamanızı temenni ediyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.