Haşim Kılıç, Bursa PERDER’de oy birliğiyle tekrar başkan seçildi

Bursa Perakendeciler Federasyonu üyesi Bursa PERDER, seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Haşim Kılıç, Bursa PERDER’de oy birliğiyle tekrar başkan seçildi
Yayınlama: 16.04.2024 14:20:05
A+
A-

Buttim Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde bulunan Bursa PERDER ofisinde yapılan seçime tek aday olarak giren Bursa PERDER Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Haşim Kılıç, oy birliğiyle başkan seçilerek güven tazeledi.

Dördüncü dönemini başlatacak

Bursa PERDER Başkanlığı görevinde dördüncü dönemini geçirecek olan Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER’in başkanlık görevini üstlenecek.

Bursa PERDER’de Haşim Kılıç güven tazeledi

Başkan Kılıç, seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıkladı. Bursa PERDER üyeleri tarafından oy birliğiyle mali ve idari olarak ibra edilen Başkan Kılıç, geçmiş dönemi değerlendirerek, Ramazan ayı boyunca Bursalı vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et sunduklarını dile getirdi.

Bursa PERDER’de Haşim Kılıç güven tazeledi

“Yüksek enflasyona rağmen kaliteli gıdayı uygun fiyata sunarak bütün bütçelere hitap etmekte kararlıyız” diyerek sözlerine devam eden Başkan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğinin altını çizdi.

Bursa PERDER’de Haşim Kılıç güven tazeledi

Yeni projeler yolda

Aynı zamanda yeni dönemi yeni projelerle karşılamak istediğini dile getirerek, “Güçlü birlikteliğimizi yeni projelerle, uygun fiyatlarla hissettirmek istiyoruz” dedi.

Bursa PERDER üyelerinin teveccühüne de kayıtsız kalmayan Haşim Kılıç, “Değerli üyelerimizin temsil hakkı için bizleri değerlendirmesini mutlulukla karşılıyorum” diyerek, yorulmadan çalışacaklarını belirtti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.