Bursa’da ilkbaharın renkleri!

Bursa, ilkbaharın gelmesiyle birlikte rengârenk lalelerle bezendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Peyzaj A.Ş ekipleri tarafından şehrin birçok noktasına dikilen laleler, adeta yağlı boya tablolarını aratmıyor.

Bursa’da ilkbaharın renkleri!
Yayınlama: 05.04.2024 10:30:04
A+
A-

Kültürpark başta olmak üzere şehir genelinde kentsel tasarım, peyzaj uygulamaları, çiçeklendirme ve bitkisel bakım çalışmaları yürüten ekipler, kent dokusuna estetik dokunuşlar yapıyor.

Bursa’nın parkları rengarenk

Kültürpark’ta Görsel Şölen

Kültürpark’ta yapılan peyzaj düzenlemeleri ile vatandaşlara görsel şölen sunuluyor. Parkın genelinde yaklaşık 2 bin sarı, mor ve beyaz renkte lale, 7 bin sümbül, 3 bin menekşe, 3 bin şeker tabağı ve birçok çiçek parkların güzelliklerine güzellik katıyor.

Bursa’nın parkları rengarenk

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’mızın doğal güzelliklerini çiçeklerle taçlandırıyoruz. İlkbaharın müjdecisi olan laleler şehrimize ayrı bir hava katıyor. Vatandaşlarımızın bu güzelliklerin tadını çıkarmasını istiyoruz” dedi.

Bursa’nın parkları rengarenk

Vatandaşlardan Memnuniyet

Parkı ziyaret eden vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlardan Ayşe Yılmaz, “Parklar çok güzel olmuş. Laleler rengârenk ve çok güzel kokuyor. Bu güzellikleri bize sunanlara teşekkür ederiz” dedi.

Bursa’nın parkları rengarenk

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.