Karacabey’de bayram motosikleti hırsızı İnegöl’de yakalandı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinin Eskisarıbey Mahallesi’nde bayramın ikinci günü çalınan motosiklet hırsızı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından İnegöl’de çaldığı motosikletle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Karacabey’de bayram motosikleti hırsızı İnegöl’de yakalandı!
Yayınlama: 16.04.2024 14:15:05
A+
A-

11 Nisan 2024 günü Eskisarıbey Mahallesi’nde Seçim Gezegen’e ait ve piyasa değeri yaklaşık 800 bin TL olan motosiklet çalındı.

Hırsızın ve motosikletin İnegöl’de olabileceği değerlendirildi.

Karacabey Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle şüpheli U.C. (30) İnegöl’de çaldığı motosikletle birlikte yakalandı.

Şüphelinin motosiklet hırsızlığı konusunda suç dosyası kabarık olduğu ve 7 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

Çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet çalan hırsız yakalandı

U.C., internette verilen satılık ilanlarını takip ederek çaldığı motosikletleri olay yerinde bırakıp başka motosiklet çalıyordu. İlk olarak İstanbul’dan bir motosiklet çalan U.C., daha sonra bu motosiklet ile gidip Kütahya’dan başka bir motosiklet hırsızlığı gerçekleştiriyor. Şahıs, ardından Kütahya’dan çaldığı motosikletle aynı hırsızlığı Osmangazi’de de yapıyor. Son olarak Karacabey’de hırsızlık yaparken yakalandı.

Çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet çalan hırsız yakalandı

İlginç motosiklet hırsızlığı yöntemleriyle dikkat çeken U.C., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan motosiklet de sahibine teslim edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.