CHP’de gizli toplantının görüntülerini kim sızdırdı?

CHP’ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun parti içindeki büyük isimlerle yaptığı gizli zoom toplantısının, toplantıyı önceden bilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibi tarafından sızdırıldığı iddia etti.

CHP’de gizli toplantının görüntülerini kim sızdırdı?
Yayınlama: 19.07.2023 14:46:17
A+
A-

CHP Genel Başkanı ve altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun 14 ve 28 Mayıs seçimlerini kaybetmesinin ardından partide koltuk savaşı başladı. Kılıçdaroğlu’nun girdiği 12 seçimde aldığı yenilgileri dile getirerek ‘değişim’ ateşini ilk yakan isim ise ‘oğlum’ dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

‘YÜZYILIN İHANETİ’

CHP’de genel başkanlığa göz koyan İmamoğlu, seçim sonrasında yaptığı tartışmalı ‘değişim’ açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu’na karşı ‘gizli’ bir girişim içine girdiği ortaya çıktı. İmamoğlu’nun zoom üzerinden bazı CHP’li isimlerle yaptığı gizli toplantının görüntüleri internete düştü. Youtube’da “İşte yüzyılın ihaneti… Kılıçdaroğlu’na tarihi ihanet” başlığıyla yayınlanan video ortalığı karıştırdı.

Toplantıya, Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP’nin ileri gelen isimlerinden Gökhan Günaydın, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel gibi isimler yer aldı.

GÖRÜNTÜLERİ KILIÇDAROĞLU SIZDIRDI İDDİASI

Genel başkanlığı ele geçirmek için Kılıçdaroğlu’na karşı yapılacak hamlelerin tartışıldığı toplantının görüntülerini kimin sızdırdığı merak konusu olurken, CHP yandaşı İsmail Saymaz’dan konuyla ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Sözcü Tv’de bir canlı yayına çıkan Saymaz, Kılıçdaroğlu’nun ekibinin bu ‘ihanet’ toplantısını önceden haber aldığını ve toplantıya sızarak görüntüleri ele geçirdiğini iddia etti.

Saymaz, Zoom toplantısına katılan ve ekranda ‘katılımcı’ olarak görülen kişinin CHP’li Selin Sayek Böke olduğunun sanıldığını ancak aradan geçen sürenin ardından Selin Sayek Böke olmadığı anlaşılınca toplantıdan atıldığını büyük ihtimalle ‘katılımcı’ olarak yazılan kişinin Kılıçdaroğlu’nun ekibinden bir kişi olduğunu söyledi.

“CHP’DE KASET SAVAŞLARI DÖNEMİ BAŞLADI”

Öte yandan Saymaz CHP’de kaset savaşları döneminin başladığını belirterek başka kasetlerin de olduğunu ve sızdırmaların devamının geleceğini söyledi. Saymaz “Birinci kaset bu değildi aslında. Birinci kaset birkaç gün önce Tanju Özcan’ın yayınladığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk gençlik kollarıyla yaptığı “Atın bu adamı” dediği videoydu. Şimdi ise CHP Genel Merkezi’yle bağlantılı olduğunu anladığımız grup bu kez değişim yanlısı olan İmamoğlu ve arkadaşlarının kasetini piyasaya sürdü. Şimdi bu CHP’de kaset savaşları döneminin başladığının kanıtıdır.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.