CHP’den aday gösterilen DEVA’lı Yeneroğlu’ndan “Balyoz” çıkışı!

CHP’den aday gösterilen DEVA’lı Yeneroğlu’ndan “Balyoz” çıkışı!
Yayınlama: 20.04.2023 15:11:10
A+
A-

DEVA Parti’li Mustafa Yeneroğlu Balyoz ve Ergenekon davalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, katıldığı bir internet programında Ergenekon ve Balyoz’un darbe girişimi olmadığını kabul etmediğini söyleyerek, “Ergenekon ve Balyoz’un bir bütün olarak tamamen içi boş, alakasız, darbe girişimi olmadığı tamamen iktidarın organize ettiği tiyatral bir yaklaşım biçimi olduğu benim kabul etmem mümkün değil. Sanki biz o dönemleri yaşamadık.

O dönemlerde devamlı siyasete müdahale eden generalleri unuttuk mu Allah aşkına. Anayasa Mahkemesi’ne müdahale eden, hele AK Parti’nin kapatılması davasında bile bunu şahsen biliyorum bizatihi rol alan arkadaşları unuttuk mu?” dedi.

MUHARREM İNCE’DEN TEPKİ: KUMPASLARA KUVÂ-YI MİLLÎYE RUHUYLA DİRENDİK, YİNE DİRENİRİZ!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sosyal medyadan Yeneroğlu’na tepki göstererek “CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu, Ergenekon-Balyoz kumpaslarının gerçek olduğunu söylemiş ve bu davaları yeniden açacaklarının mesajını vermiş. Bu ıslak rüyaları aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Türkiye Cumhuriyeti’ne kurulan kumpaslara Kuvâ-yi Millîye ruhuyla direndik, yine direniriz!” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş