Cumhurbaşkanı Erdoğan: 35 bin sağlık personeli alıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 35 bin sağlık personeli alıyoruz
Yayınlama: 27.01.2024 18:17:18
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Şehir hastanemiz birimleri ile gerçekten güzel İzmir’imize yakışır bir eser oldu. Laf değil, icraat… Bu dev hastanenin altyapısı itibarıyla yollarıyla alakalı tabii acaba yollarını kim yaptı, diye de sorarsınız değil mi? Büyükşehir Belediyesi’nin yapması lazım. Büyükşehir Belediyesi yollarını yaptı mı? Hayır. Sağ olsun Ulaştırma Bakanlığımız devreye girdi, ilk etabı hallettik ama yetmez. Yollarla alakalı 2. etabı da yine Ulaştırma Bakanlığımız en güzel şekliyle yapacak.

DÜNYANIN EN BÜYÜK SAĞLIK KOMPLEKSLERİNDEN

4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu ve kavşağını da bugün hizmete açıyoruz. İzmir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komplekslerinden biridir. Bu muhteşem yatırım bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir.

İZMİR’İN ÇİLELERİ SONA ERECEK

Şimdi seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerle birlikte ben inanıyorum ki güzel İzmir’imizin güzel insanları burada Hamza Dağ kardeşimizi büyükşehrin başına getirecek ve böylece artık altyapı noktasında da İzmir’imizin çileleri sona erecek. Bundan sonra gerek merkezi yönetim olarak gerekse büyükşehir belediyemiz olarak el ele verecek ve tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracağız.

35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIYORUZ

2002’de hükümete gelirken milletimize bir söz vermiştik. Demiştik ki, ülkemizi eğitim, sağlık, adalet, güvenlik üzerinde yükselteceğiz. Daha sonra buna ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal desteklere pek çok başlık ekleyeceğiz. Bugün geriye dönüp bakınca sözleri yerine getirmiş olmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz. 2.5 milyon kişiye evde sağlık hizmeti vererek hizmeti insanımızın evine götürdük.

İZMİR-ANKARA YHT HATTINI HİZMETE ALACAĞIZ

Yargı teşkilatımızı baştan aşağı milletimize en iyi hizmeti verecek altyapıya kavuşturduk. Yargılama sürelerini kısaltarak adaletin hızla tesisini sağladık. Bölünmüş yol uzunluğumuzu 6 km’den aldık 30 bin km’ye yaklaştırdık. Ulaşım hatlarını çeşitlendirdik, güçlendirdik. İzmir-Ankara YHT hattını da hizmete alarak çalışmalarımızı taçlandıracağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.