Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’un 37 ilçesindeki adayları açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’un 37 ilçesindeki adayları açıklıyor
Yayınlama: 20.01.2024 15:01:56
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’’nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’’nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları şöyle:

Sevgili İstanbullular, değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hanımefendiler, gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bugün, 31 Mart seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı temsil edecek adaylarımızı burada açıklıyoruz. Biliyorsunuz seçimlere 70 gün kaldı. Biz seçmeni, yani milleti sandıktan sandığa hatırlayan bir parti hiçbir zaman olmadık. Söz konusu İstanbul olduğunda yaptığımız çalışmalar bir başka anlam taşıyor.

“Bunlar temel atmama merasimi yapıyorlar”

Bunlar temel atmama merasimi yapıyorlar. Böyle bir şey olur mu? Suyu akmayan, ulaşımı dökülen, sokaklarını pislik götüren, trafikte insanların ömrünü tükettiği, her tarafı tel tel dökülen bu İstanbul fotoğrafı bize üzmekle kalmadı, üstlendiğimiz sorumluluğu hatırlattı. Bu görüntüyü bitirmek için imkanları seferber ettik. Bahanelerin arkasında saklanmak yerine İstanbullunun derdine derman olmaya odaklandık. Hamd olsun kısa sürede temel sorunların hemen hepsini hal yoluna koyduk. Maalesef son 5 yılda İstanbul yeniden o ihmallere maruz kaldı. 5 yıl gibi çok kısa sürede neredeyse çeyrek asırlık irtifa kaydı yaşadı. İstanbul’un yönetimini devralanlar tuğla üstüne tuğla koyarak değil, temel atmama töreniyle başladılar. Arıtma yapılmayan sular Haliç’e boca edilince burası yeniden kokmaya başladı. Halbuki Silahtarağa projesi İstanbul’un altın boynuzu Haliç’i temizlemek için 1994 yılından beri yürüttüğümüz çalışmaların kritik bir parçasıydı. Hatalarından ders çıkarmak yerine vizyonsuzluklarını, İstanbul’un yol kenarlarını süsleyen güzelim dikey bahçeleri yok ederek devam ettirdiler. Şimdi, aynı zihniyet poşet göndermesiyle yeniden arzı endam ediyor.

“Bu millet size cevabını seçim günü sandıkta verecektir”

Bunların çevreden anladıkları yalnızca bu kavramın ardına sığınarak şehri yakıp yıkan çapulculara sahip çıkmaktır. Gırtlağına sarıldığınız bu millet size cevabını seçim günü sandıkta verecektir. Hem ‘kadın hakları’ diyeceksiniz hem de milletin ortasında yaşlı bir kadına saldıran edepsizlere hiçbir tepki göstermeyeceksiniz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.