Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’e bedelli askerlik tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 gün sonra yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Sivas’ta miting düzenledi. Sivas halkına hitap eden Erdoğan, Türkiye’nin geleceğine dair önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özgür Özel’e bedelli askerlik tepkisi
Yayınlama: 05.03.2024 16:08:15
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’de her gelen gideni aratıyor. Hiçbir değişim CHP’nin siyasi tükenişine çare olamadı.” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bedelli askerlik açıklaması üzerinden eleştiren Erdoğan, “Anlaşılan makamını borçlu olduğu ağa babaları kulağını çekmiş olmalı ki daha sonra kendince bu patavatsızlığını düzeltmeye çalıştı. Bedelli askerlik üzerinden gençlerimiz hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir.” dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

  • Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçireceklerini ifade ederek, ülkenin en büyük sermayesinin insan olduğunu vurguladı.
  • Cumhuriyet döneminde yaşanan kavgaların, krizlerin ve terörün yoğun yaşandığı belirtildi.
  • Sivas’ın modern dünyanın en büyük olanaklarından biri olan hızlı trenle buluşturulduğu ve birçok reformun gerçekleştirildiği dile getirildi.
  • CHP’nin siyasi tükenmişliğine değinerek, ona gelen genel başkanın partiye bir şey katamadığını söyledi. Bu noktada, devrik genel başkan Bay Kemal’e atıflarda bulundu ve onun siyaset tarzını eleştirdi.
  • CHP’nin yeni genel başkanının daha somut hale getirilmesi, bedelli askerlik görüşlerine ilişkin tartışmalara da değinilmesi ve gençlerin hedef almanın metabolizmasının bozulması savunuldu.
  • Tüm oyunun oynanış oranını ifade ederek, CHP’nin mevcut olması durumunda, kesenlerin desteklerini aldıklarını söyledi.
  • Ülkenin oğluna 21 yılında yapılan yatırımlara değinerek, Sivas’a yılda 197 milyar liralık yatırım yapıldığını gururla ifade etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.