Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur evlendi

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur evlendi
Yayınlama: 16.08.2023 10:25:13
A+
A-

Eski nişanlısı Burak Kalfa ile ayrıldıktan yalnızca 4 ay sonra dünyaevine giren Tuğçe Tayfur gündeme oturdu. 

Türkiye’nin en sevilen arabesk sanatçısı Ferdi Tayfur ve ünlü oyuncu Necla Nazır’ın kızı Ferdi Tayfur geçtiğimiz yıl Burak Kalfa ile nişanlanmıştı. Çiftin nişanlandıktan 1 hafta sonra ayrılması akıllarda soru işareti bıraksa da kısa bir süre sonra barıştılar.

Psikolojik ve fiziksel şiddet

Geçtiğimiz aylarda hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğü iddia edilen Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi ve Burak Kalfa’yı şikayet etti. 2 ay uzaklaştırma kararı alınsa da psikolojik şiddetin devam ettiği iddialar arasında.

“Çok mutluyum”

1 ay içinde tanışan Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın yıldırım nikahıyla evlendi. Düğün anlarında da oldukça mutlu görünen Tuğçe Tayfur sosyal medyada Muhammet Aydın’a hislerini şu şekilde ifade etti; “Ciddi bir şeyler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim ki ciddi bir şeyler yazamayacağım. Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah’ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah, seni bana gönderdi. Ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı. Çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.