Galatasaray 3-1 Adana Demirspor (MAÇ SONUCU)

Trendyol Süper Lig 15. hafta açılış maçında Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti ve Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray 3-1 Adana Demirspor (MAÇ SONUCU)
Yayınlama: 08.12.2023 23:04:19
A+
A-

Trendyol Süper Lig 15. hafta maçında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. RAMS Park’ta oynanan ve Abdülkadir Bitigen’in düdük çaldığı maçı Sarı-kırmızılı takip 3-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray’ın gollerini 22. dakikada Sacha Boey, 29. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 90+5’te penaltıdan Mauro Icardi atarken Adana Demirspor’un sayısını 45+4’te penaltıdan Niang kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 40’a yükseltti ve Beşiktaş – Fenerbahçe maçı öncesi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıkan Adana Demirspor ise 23 puanda kaldı.

GALATASARAY EVİNDE YENİLMEZLİK SERİSİNİ 24 MAÇA ÇIKARDI

Bu maçla birlikte sarı-kırmızılılar Süper Lig’de iç sahadaki yenilmezliğine de devam etti. Cimbom, evindeki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Galatasaray, bu mücadelenin ardından oynadığı 24 karşılaşmada 22 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.