Gemlik’te yeni dönem: Kapı yok, şeffaflık var!

Makam odasının kapısını söken Şükrü Deviren, “Oda kapımızı sökeceğiz ve artık açık bir kapımız olacak. Vatandaş gelip içeride ne oluyor, başkan içeride mi diye bakmayacak” dedi.

Gemlik’te yeni dönem: Kapı yok, şeffaflık var!
Yayınlama: 04.04.2024 10:00:04
A+
A-

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, seçildiği gün parti rozetini çıkararak şeffaf ve halka açık bir yönetim anlayışı vadetmişti. Görevine başlayan Deviren, ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek tebrik için çiçek yerine ihtiyaç sahiplerine erzak paketi gönderilmesini istedi.

Gemlik Belediye Başkanı Deviren makam kapısını söktü

Ardından, makam odasının kapısını söken Deviren, “Oda kapımızı sökeceğiz ve artık açık bir kapımız olacak. Vatandaş gelip içeride ne oluyor, başkan içeride mi diye bakmayacak” dedi.

Gemlik Belediyesi’ni “Gemlik Hizmetkarlığı” olarak tanımlayan Deviren, “Şeffaf, halkçı, hesap verebilir ve ilkeli bir belediyecilik anlayışıyla göreve başladık. İlk sözümüzü tuttuk Milli Eğitime Müdürlüğümüze uğradık. Yine çiçek istemedik, bu kutsal ayın ruhuna uygun olarak vatandaşlarımıza erzak verilmesi konusunda vatandaşlarımızdan bu talepte bulunuyoruz.

Gemlik Belediye Başkanı Deviren makam kapısını söktü

Bugün üçüncü sözümüzü de tutuyoruz. Oda kapımızı sökeceğiz ve artık açık bir kapımız olacak. Vatandaş gelip içeride ne oluyor, başkan içeride mi diye bakmayacak. Buradaki arkadaşlarımızdan izin alıp içeriye girebilecek ve sözümüzü tutmaya geldik” dedi.

Konuşmasının ardından iş güvenliğinin önemine de vurgu yapan Deviren, makam kapısını kendi elleriyle söktü.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.