Gençlik ve Spor Bakanı Bursa’da gençlerle iftarda

Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak, gençler ve milli sporcularla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bursa’da gençlerle iftarda
Yayınlama: 14.03.2024 19:18:36
A+
A-

Gençlik ve Spor bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, spor kulüplerinden milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi.

Programa Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Kestel belediyesi başkan adayı Ferhat Erol da katıldı.

AK Parti Kestel belediyesi başkan adayı Ferhat Erol’un konuşması şu şekilde:

“Bugün sayın bakanımızın buraya gelmesiyle güç bulduk. Onların da desteğiyle Kestel’de siz degerli kardeşlerimize hizmet etmekten onur duyacağız.”

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ın konuşmasından satır başları şöyle;

“Sayın bakanımızın himayesinde bir araya geldiğimiz iftar programına hoş geldiniz diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sahip olduğunuz yaklaşım ve iyi yetişmiş genç nüfusumuz sayesinde geleceğe güvenle bakan ülkelerin başında geliyor. Ramazan ayimizda aşımızı ekmeğimizi suyumuzu paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik sayesinde milletçe badirelerin üstesinden geldik. Farklılıklarımız elbette olacaktır, yetisme tarzımız aile yapımız bakış açılarımizin birbirinden farklı olması normaldir. Sayın bakanım ve sevgili gençler hedefler doğrultusunda yarının Türkiyesini inşa etmeye kararlılıkla sürdüreceğiz. Kıymetli genclerimizde Türkiye yüzyılınım lokomotifi olacaktır. Milli değerine bağlı yüreği vatan aşkıyla çarpan evlatlarımızın önümüzdeki yüzyılı Türkiye yüzyılına dönüştürecegi konusunda kanaatimizce tamamdır. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

AK Parti’nin Genel Başkan vekili Efkan Ala şu ifadeleri kullandı:

“Hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam burada hem birlikte iftar yapıyoruz hem de spor camiasından gelen gençlerimizle daha sonrası için yapacağımız faaliyetleri istişare edeceğiz. Başkan adayı Ferhat Erol’da sporun içinden gelen bir kardeşimiz. İnşallah önümüzdeki dönemin hem Ferhat Erol la birlikte hem de sayın bakanımızla birlikte sizler için çok daha fazla imkan sağlayan bir yer haline dönüştüreceğiz. Hepinizi muhabbet ve sevgiyle selamlıyorum.”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuşması şöyle;

“Türkiye bir spor dönemini yaşıyor. Özellikle yeni yapılan stadyumlar, spor salonlari, sporcu merkezleriyle Türkiye’nin her bir yanında binlerce tesis ve hizmet anlamında inşası devam ediyor. Sporcular bizim için çok kıymetli, inşallah turkiyeniz orada ay yıldızlı bayrağımızı canlandıracak ve İstiklal marşını tüm dünyaya okutacak. Hedefimiz altın madalya ve kürsüde yer almak. Geleceğin şampiyonu da sizlerin içinden çıkacak ve gurur kaynağı olacaksınız. Bursa’da Atatürk Spor salonunun temelini attık. Biz yıkmayız ortada bırakmayız eser yaparız ve yeni tesisler yaparız. İnşallah Bursa’da da yebi Atatürk Spor salonunu tamamlayıp bitirmiş olacağız. Biz spor salonları yaparken gençler için yapıyoruz. Bizim en önemli noktamız bağımlılıkla uyusturucuyla mücadele. Herkes spor tesislerine gelsin ve bu kaynakları kullansın. Sporun içinden biri olan cumhurbaşkanımız var o yüzden çok şanslıyız. Eserler devam edecek.

“Sen iste biz destek verelim”

Bursa’da çeşitli organizasyonlar yapıyor, Bursa yaptığı yatırımlarla canlanıyor. Bursa’nın başkanı Alinur Aktaş la beraber Bursa’ya yeni tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. Yine Kestel’de yeni adayımız var. Ferhat Erol gençlerin hizmetinde olacak. Onunla beraber Kestel’e yeni hizmetler kazandıracağız. Spor salonları ve gençlik merkezleri yapacağız. Başkan sen iste biz yaparız. Sen iste biz destek verelim.

“Tüm dünyaya izinizi göstereceğiz”

Biz gençlik ve Spor bakanlığı olarak Cumhur başkanımızın talimatıyla bütün çocuklarımıza yüzme öğreteceğiz. Eserler devam edecek. Buradan tekrar Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye yüzyılı sporcuların yüz yılı. Tekrar tüm dünyaya izinizi göstereceğiz. AK Parti demek hiznet ve gerçek belediyecilik demek. AK Parti demek aziz millete hizmetkâr olmak demek. Her şey gençlerimiz ve Türkiye için diyorum. Tekrar sevgi ve saygıyla yaşasın Türkiye.”

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.