8 girişimci kadın, İnegöl’de başarı hikayelerini paylaştı

İnegöl Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir programla girişimci kadınları İnegöllülerle buluşturdu. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen panelde 8 girişimci kadın, başarı hikayelerini anlattı.

8 girişimci kadın, İnegöl’de başarı hikayelerini paylaştı
Yayınlama: 08.03.2024 11:45:06
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban ve eşi Birnur Taban’ın da katıldığı programda; Sırda Dışı Okur, Üretici, Ekoturizm Organizatörü Bedriye Berber Engin, Duvar Sanatçısı ve Sanat Eğitmeni Saliha Doğan, Endüstriyel Mimar Elif Timur, Gelin Stüdyosu Hatice Yaşar, Fotoğrafçı Hilal Ekingen, Sevgi Organik Sirkeleri, Doğal Organik Ürünler Sevgi Aykul, Bobche Restoran Hatice Sever ile Nevafil Dükkanı Gülay Gül Sünnetçi, İnegöllülerle deneyimlerini paylaştı.

Başkan Taban’dan Kadınlara Vurgu

Programda bir konuşma yapan Başkan Alper Taban, “Eşim Birnur Taban başta olmak üzere tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bizler için 8 Mart sembolik bir gün. Hanımefendiler her gün değerli. Hayatın her aşamasında bulunan ve hayata her türlü dokunan özel bireylerimiz. Kadın anne rolüyle var, iş hayatında var, siyasette var, sporda var. Gerçekten ellerinin değdiği her yerde de güzellikler var. Bu akşam da özel bir organizasyonla, değerli başarı hikayeleriyle sizlerleyiz. Bugün birbirinden değerli başarı hikayeleri anlatılacak burada. İsteyince her şey olur. Yeter ki hedef konulsun” dedi.

Başarı Hikayeleri İlham Verdi

Fatih Şen’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, kadın girişimciler sırasıyla sahneye çıkarak girişimcilik hikayelerini ve başarı öykülerini anlattı. Salondaki kadınlara rol model olan kadınların hikayeleri, dinleyen herkesi etkiledi.

Programda Yer Alan Girişimciler şu isimlerdi: 

  • Bedriye Berber Engin (Sırda Dışı Okur, Üretici, Ekoturizm Organizatörü)
  • Saliha Doğan (Duvar Sanatçısı ve Sanat Eğitmeni)
  • Elif Timur (Endüstriyel Mimar)
  • Hatice Yaşar (Gelin Stüdyosu)
  • Hilal Ekingen (Fotoğrafçı)
  • Sevgi Aykul (Sevgi Organik Sirkeleri, Doğal Organik Ürünler)
  • Hatice Sever (Bobche Restoran)
  • Gülay Gül Sünnetçi (Nevafil Dükkanı)

Girişimci kadınlar başarı hikayelerini anlattı
Girişimci kadınlar başarı hikayelerini anlattı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.