Gürsulu vatandaşlara yeni bir nefes

Gürsu belediyesinin katkılarıyla, Gürsu’lu vatandaşların yeni mesire alanı olan Orman parkı açılıyor. Açılış AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşiyor.

Gürsulu vatandaşlara yeni bir nefes
Yayınlama: 10.03.2024 15:55:32
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

Seksen dönüm alan üzerinde piknik ve dinlenme alanları, kır restoranı, çocuk oyun grupları, balon evleri ve seyir terasıyla Gürsulu vatandaşların yeni mesire alanı açıldı.

Programa başta AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi komisyonu başkanı Mustafa Varank olmak üzere AK Parti Milletvekili Refik Özen, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fethi Yıldız, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Erkan Şekeroğlu, MHP Gürsu İlçe Başkanı M. Tahir Akdağ, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni Mehter takımının gösterisiyle başladı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Açılış konuşmasını yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Orman parkımızın açılışına sefalar getirdiniz. Bahane üretmeden hizmet ettik. Sizlerin katkısıyla 49’ncu projemizi tamamlıyoruz. Birileri bahane üretiyor bizlerde hizmet ürettik. 80 dönümlük alan, ihalesi 75 milyon. Kasamızda 75 milyon yoktu, buranın maliyeti bize 25 milyon oldu. Hepsini çalışma arkadaşlarımızla beraber gece gündüz çalışarak sizlerin hizmetinize açtık. Özellikle Gürsu tarım, sanayi şehridir. Ama biz bu dönemde istedik ki turizm şehri olsun. Turizm firmalarıyla görüşüp Ar-ge çalışması yaptık. 4 lokasyonda turizmin göbeği haline getirdik. Yaptığımız bu hizmetleri hem yurt içi hem yurt dışında ödüllerle taçlandırdık.

“İlk kez ülkemizden proje yer aldı”

Avrupa Birliği kırsal alanı kalkındırma projesi açtı. İlk defa Türkiye’den bir proje Avrupa’da yer aldı. Davet ettiler bizde orada bize verilen zaman kadar dünyaya anlatma fırsatı bulduk. Sizden aldığımız desteklerle hizmetleri yerine getirdik.

“Güveninizi boşa çıkarmayacağız”

Gürsulu vatandaşlarımız adına Ekinözü de yaklaşık 4 buçuk milyonluk projeyi hayata geçirdik ve önümüzdeki haftalarda açılışını yapacağız. Olumsuzluklara rağmen projemizi bitirdik ve sizlere layık olmaya çalıştık. Gece gündüz teşkilatımızla çalışarak güveninizi boşa çıkarmayacağız.”

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fethi Yıldız’in konuşmalarından satır başları şöyle;

“Muhteşem programda sizlerle birlikte olmak bizleri onurlandırdı. Gerçekten Gürsu’nun toprakları bereketli ve büyük kalkınma projeleri var. Gelecek nesillere değil gelecek gençlere yatırım yapan bir siyasi temsilcilere ihtiyacımız var.”

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in konuşması ise şöyle;

“Bu güzel tesisin açılışına hepimiz hoş geldiniz. Mustafa başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Canla başla diyerek kıymetli bakanlarımisin desteğiyle vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda çalışıyoruz. Gerçek belediyecilik diyoruz ve yeni projelerle Bursa’ya neler yapacağımızı anlatıyoruz. Kendi partilerini yonetemeyenlerin bu şehre bir faydası olmayacağını biliyoruz. Kazanma adına değil kaybettirme adına yola çıkanlara Gürsu halkı izin vermeyecek. Bursa’da yönettikleri 3 şehir var, bir tane heykel bile dikemediler.”

AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi komisyonu başkanı Mustafa Varank’ın konuşmaları ise şu şekilde;

“Böyle güzel bir mekanın açılışı vesilesiyle sizlerin huzurunuzdayiz. Coskunuzla heyecanınızla bizlerle beraber oldunuz, teşekkür ediyorum. Burası hemşehrilerimize hizmet edecek, konforlu vakit geçirilmesini sağlayacak, Bursa’ya gelen her vatandasimizin gelip görmek isteyeceği bir nezaket haline geldi. 20 projeyle çıkıp 50 projeyle çıkmak herkesin harcı değil. Zaten Mustafa başkanımız da bitirmenin verdiği şükürle bir gurur konuşması yaptı. Bizler sizlere layık olmak için çalışıyoruz. Bu belediyecilik anlayışını başka hiç bir siyasi harekette göremezsiniz. Bize rakip olduğunu iddia edenlerin tek bir nedeni var. O da koltuk sevdasidir. Ama biz 22 yıldır sayın Cumhurbaşkanımızın liderliginde taş üstüne taş nasıl koyariz, bunun mücadelesini veriyoruz. Kâh bir park açıyoruz kâh bir başka alan açıyoruz. Biz günü kurtarma derdinde değiliz, 2060 yılını düşünerek evlatlarımızın derdindeyiz. Bakın seçim surecindeyiz değil mi? Bu şehrin o hatta ihtiyacı var diyip yatırımlarımızı yapıyoruz.

Ekrem İmamoğlu’na tepki

İstanbul’un en büyük problemi nedir diye sorsanız, deprem derler. Kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Ama İstanbul’da ki büyükşehir belediye başkanı en büyük projesi butcesini reklamlara vererek kendini ovdurmek. Bursa halkımız verdiği oyun farkındadır. Değerli hemşehrilerimiz ben sizden destek istiyorum. Çocuklarımıza ailelerimize daha yeşil bir şehir ve ilçe sağlamak istiyorsak hizmetten yana destek vermemiz lazım. Mustafa başkanı bu seçimde bir öncekinden çok daha farklı bir şekilde desteklemeye var mıyız? Allah sizlerden razı olsun. Ama söz namustur. Sözün arkasında duracağız. Sadece biz destek vermeyeceğiz. Eşinizi dostumuzu arkadaşımızı ikna edeceğiz.

“Ayrımcılık yapmıyoruz”

Büyükşehir belediyesinde de Alinur başkanımızın coşkusuna heyecanına da ihtiyacımız var. Yoksa ilçe bizim olsa bile büyükşehir bizde olmadığı sürece emin olun hiç bir yol kat edemeyiz. İlçe, il ve merkezi hükümet bir araya geldiğinde yol kat etmiş oluruz. Bakınız değerli kardeşlerim biz ayrımcılık yapmıyoruz. Biz CHP’Lİ belediye gelince de yardımcı oluyoruz ama emin olun ki hiç CHP’li belediyelerden talep almadık. Bu yüzden Alinur Aktaş kardeşimizi destekleyelim.

“Bu iş kolay iş değildir”

Böyle bir alanı Orman bakanlığına başvurarak yapılmış, amacımız hemşehrilerimizi yeşil alanlarda vakit geçsin. CHP Nilüfer belediyesi, CHP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA KAÇAK YAPIDA OKULUNA CEZA KESİYOR. Zaten kaçak yapı yapan bir büyükşehir belediye başkan adayına herhalde Bursalılar gereken cevabı verecektir diyorum. Değerli kardeşlerim, bakınız biz Türkiye’yi daha müreffeh, bağımsız, Zorlu coğrafya da ayakta kalmasını başarabilen bir ülke yapmak için gayret gösteriyoruz. Bu iş kolay iş değil.

Cumhur İttifakı olarak Gürsu’ya ve Bursa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Erbakan Hoca’nın ideallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Milli İHA’mız Kaan’ın ilk üretilen parçasını gururla sizlerle paylaşıyorum.

Bursalı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Alinur Aktaş Başkanımızla kafeler açarak gençlerimize uygun fiyatlı imkanlar sunuyoruz. Emeklilerimize su, ulaşım ve sosyal tesislerde %25 indirim yapacağız. Senede iki kere emeklilerimize 1.500 TL ikramiye vereceğiz.

Gürsu’yu çok farklı bir şehirle tanıştıracağız. Gürsu Yüzyılı’nı hep beraber inşa edeceğiz.

“Mustafa Başkan’a Teşekkürler”

Mustafa Başkan, Ankara’da Gürsu’yu ve deveci armudunu tanıtıyor. Gürsu’nun marka değerini yükseltmeye devam edeceğiz. Bugünkü açılışa katılan ve Cumhur İttifakı’na destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gürsu’yu daha güzel bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmalıyız. Allah’a emanet olun.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.