Hamza Dağ:Bizim ana gündemimiz ekonomi

Hamza Dağ:Bizim ana gündemimiz ekonomi
Yayınlama: 14.08.2023 12:01:11
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, A Haber’de yaptığı açıklamalarda “CHP’li büyükşehirler vatandaşımıza hayal kırıklığı yaşattı.” dedi.

Hamza Dağ’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

21 yıl iktidarda geçti. Bizim ana gündemimiz ekonomi ve ekonomi ile ilgili çalışmalarımız. Parti olarak da tabii önceliğimiz önümüzdeki yerel seçimler. Yerel seçimler için çalışmalarına hızlıca başladık. Çalışmamıza devam ediyoruz. Rakiplerimizin içinde bulunmuş olduğu hal bizi çok fazla ilgilendirmiyor.

SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN BİR SİYASİ HAREKETİZ

28 Mayıs seçimleri öncesinde de ifade etmiştik açıkçası o zaman da onların içinde bulunmuş olduğu durumu aday tartışmalarını göz ucuyla izliyoruz ama biz kendi gündemimize bakıyoruz. Şimdi de 2024 yerel seçimlerine giderken ana gündemimiz baktığımız nokta tamamen kendi çalışmalarımız kendi mücadelimiz. 22 yılın 21 yılını iktidarda geçirmiş olmak çok kolay bir iş değil. 17 seçim kazanmak çok kolay bir iş değil. 22 yıl boyunca sürekli kendini yenileyen bir siyasi hareketiz.

İnşallah önümüzdeki seçimlerde de yine başarılı bir netice alacağımızdan hiç bir şüphemiz yok.

“VATANDAŞIMIZA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTILAR”

Kılıçdaroğlu yerel seçimlerde yine kazanacağız diyor, ne dersiniz?

Kemal Bey kendi kanaatini söylüyor. Kendi temennisini söylüyor. Ama araştırmalar bunu göstermiyor. Özellikle büyükşehirlerde CHP’nin 2019’da kazanmış olduğu belediyeler ya da daha önce CHP’de olup da devam eden belediyelerin şu anki durumuna baktığımızda açıkçası vatandaşımız nezdinde ciddi bir hayal kırıklığı hizmetsizlik noktası olduğunu görüyoruz.

“VERİLEN SÖZLER TUTULMADI”

Bir kere verilen sözlerin tutulmamasının çok çok büyük etkisi var.

Çok ciddi anlamda gündemde olan bir namus sözü mevzusu vardı Sayın Kılıçdaroğlu 2019 yerel seçimlerinden önce bizde olan belediyeler veya MHP’de olan belediyelerde belediye başkanlığı değişimi olduğunda namus sözü verip hiçbir işçinin çıkartılmayacağını söylemişti. Sadece İstanbul’dan bildiğim kadarıyla en son rakam 20 bin civarında falan bir çıkartılan işçi sayısı var.

İMAMOĞLU İBB ADAYI MI OLACAK?

Seçimin ertesi günü değişim dedi, siyasi fırsatçılık yaptı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.