Mark Zuckerberg ‘Mavi Kuşak’ seviyesine yükseldi!

Elon Musk Twitter logolarını ve politikalarını değiştirmekle meşgulken, diğer girişimci, milyarder ve ezeli rakibi Mark Zuckerberg dövüş becerilerini geliştiriyor. Mark Zuckerberg jiu-jitsu’da mavi kuşağa yükseldi.

Mark Zuckerberg ‘Mavi Kuşak’ seviyesine yükseldi!
Yayınlama: 26.07.2023 17:35:42
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda Elon Musk’ın Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg’i esprili bir dille kafes dövüşüne çağırması giderek ciddi bir hal almaya başlamıştı. Buna son olarak Mark Zuckerberg’in jiu-jitsu’da mavi kuşak seviyesine ulaşması oldu.

Mark Zuckerberg Brezilya jiu-jitsu’sunda ustalaşmaya bir adım daha yaklaşırken, Elon Musk ile bir kafes dövüşünde karşı karşıya gelebileceğine dair spekülasyonlar devam ediyor.

Elon Musk kafes dövüşüne çağırmıştı: Mark Zuckerberg 'Mavi Kuşak' seviyesine yükseldi!

MARK ZUCKERBERG SEVİYE ATLADI

Zuckerberg Pazar günü jiu-jitsu’da mavi kuşağa terfi ettiğini duyurdu ve bu olayı anmak için Instagram’da bazı fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda Zuckerberg, “John Wick” yıldızı Keanu Reeves ile de çalışmış olan beşinci derece Brezilya jiu-jitsu siyah kuşağı Dave Camarillo’nun yanında poz verdi. Gönderide;

“Tebrikler @davecamarillo 5. derece siyah kuşağın için. Harika bir koçsun ve seninle antrenman yaparak dövüş ve hayat hakkında çok şey öğrendim. Ayrıca @guerrillajjsanjose takımı için mavi kuşakta yarışmaya terfi etmekten onur duyuyorum.” ifadeleri yer aldı.

JİU-JİTSU ÖĞRENİRKEN ÇOK DAYAK YEMİŞ…

Zuckerberg’in jiu-jitsu eğitimine ilk olarak COVID-19 pandemisi karantinaları sırasında başladığı belirtildi.

Elon Musk kafes dövüşüne çağırmıştı: Mark Zuckerberg 'Mavi Kuşak' seviyesine yükseldi!

Zuckerberg katıldığı bir poadcast görüşmesinde dövüş sanatlarını öğrenirken “çok dayak yediğini ve şu anda haftada üç ila dört kez jiu-jitsu ve MMA antrenmanı yaptığını” söyledi.

Eylül ayında Zuckerberg, dövüşçü Khai Wu ile yumruklaştığı bir video paylaşmıştı. Bir MMA dövüşçüsü olan Aljamain Sterling, yorumlarında Meta CEO’sunun yakında UFC’ye girmeye hazır olabileceği şakasını yaptı (bu, Elon Musk’ın Zuckerberg’e kafes dövüşü için meydan okumasından aylar önceydi).

HER ŞEY BİR TWEET İLE BAŞLAMIŞTI

Teknoloji dünyasında yenilikçi bir vizyonla karşımıza çıkan Elon Musk, Twitter üzerinden atılan bir tweetin altına “I’m up for a cage match if he is lol (Eğer o istiyorsa kafes maçına hazırım)” yorumunu yaparak Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapmak için kendisinin hazır olduğunu belirtmişti.

Elon Musk’ın kafes dövüşü teklifini gören Mark Zuckerberg, atılan tweetin ekran görüntüsünü kendi Instagram hesabından “Bana Konum gönder” açıklamasıyla paylaşmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.