Meral Akşener 6 gün sonra ilk kez konuşdu!

Meral Akşener 6 gün sonra ilk kez konuşdu!
Yayınlama: 20.05.2023 13:21:47
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 gün sonra ilk defa konuşuyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 gün sonra ilk defa kameralar karşısına çıktı. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Akşener’in mesajları merakla bekleniyordu.

Ben ve arkadaşlarım 45 miting yaptık. 54 noktada çalışma yaptım. Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e dediğimiz… Millet İttifakı’nın içinde kendi logomuzla giren iki partiydik. Böyle bir çalışmanın neticesinde 14 Mayıs gününe gelindi, seçim sonuçları açıklandı. İlginç bir mevzu var, sayın Erdoğan 49.52 oy aldı. Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 44,88. Katılma oranı yüzde 87.04.

“İKİNCİ TUR İÇİN BİR İLETİŞİM KAMPANYA GRUBU KURULDU”

Biz 14 Mayıs’tan sonra İYİ Parti olarak neler yaptık? 2. tur çalışmalarına yönelik görüşmeler gerçekleştirdik. Sadece Kılıçdaroğlu’na çalışılacağı için merkezinin CHP genel merkezi olduğu bir çalışma gerçekleştirildi. Bir iletişim, kampanya grubu kuruldu.

Ben ayrıca kanaat önderi dediğimiz pek çok insanın üzerinde etkili olan kendi çevremizdeki pek çok insanla birebir görüşmeler gerçekleştirdim. Tecrübeli arkadaşlarımız da benzer çalışmaları yaptılar.

Bu seçim 0-0 ile başlayan ve bir referandum haline dönmesi gereken bir seçim oluyor. 14 Mayıs’tan sonra parti olarak ikinci tur için hazırlık yapamaya başladık.

Cumhur İttifakı’nın meclisi alması Cumhurbaşkanlığı’nın Millet İttifakı’nın alması gerektiğini ortaya koyuyor.

9 günlük süreçte partimizin bütün kurumları sahada olacak ve çalışacaklar. Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için en şiddetli şekilde çalışacağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş