MHP Lideri Devlet Bahçeli Mersin’de konuştu

Mersin’de ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa yer yoktur. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Kayırmacılık, partizanlık, yolsuzluk kentin önünü kapattı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Mersin’de konuştu
Yayınlama: 28.01.2024 14:52:36
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli mitingde konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Mersin’de ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa yer yoktur. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Kayırmacılık, partizanlık, yolsuzluk kentin önünü kapattı. Devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır.

İdeolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Mersin’de taş üstüne taş koyan bir belediye yönetiminde ne iz ne bir eser vardır. Devletin kaynaklarının ulufe gibi dağıtan bir belediye anlayışı ortadadır

CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Bu nedenle yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun denmelidir. Mersin bizim Türkiye hepimizindir.

DEM’lenmiş CHP’ye ‘yeter’ diyecek misiniz? DEM’lenene Mersin’in mesajını veriyorsunuz. İnanıyorum ki Mersin kamburundan kurtulacak. Yalan belediyeciliğin 63 günlük süresi kaldı. İnanıyorum ki Mersin kamburundan kurtulacak. Yozlaşmış belediyeceliğin sonu göründü. Bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızı ilgisiz bırakmayacağız. Kalbimiz Mersin ile bir çarpacak.

Mersin Türkiye’nin parlayan yıldızı hale gelecek. Mersin’in geleceği için el ele gönül gönüle omuz omuza verecek miyiz. Rehin alınan DEM’lenmiş CHP’den kurtulmak için hareket edecek miyiz? Mersin’in hizmetine talibiz. Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır. Silifke belediye başkan adayımız Sadık Altınok, Toroslar belediye başkan adayımız Ali Öz’dür.

DEM’lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye ‘hayır’ diyen bu CHP’dir. Terörist Demirtaş’ın avukatı olan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş