Oktay Yılmaz: Yıldırım Parlayan Bir Yıldız Olacak

Oktay Yılmaz: Yıldırım Parlayan Bir Yıldız Olacak
Yayınlama: 05.04.2024 14:49:03
A+
A-

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den aday olarak yeniden Yıldırım Belediye Başkanı seçilen Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni gerçekleştirildi.

Türkiye’de 2024 yerel seçimleri tamamlandı ve başkanlar görevlerine başlamak üzere mazbatalarını almaya devam ediyor. AK Parti’den aday olan yeniden Yıldırım Belediye Başkanı seçilen Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen Mazbata törenine AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti milletvekilleri, CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, AK Parti ve CHP meclis üyeleri katılım sağladı.

Mazbata teslim töreninde CHP ve AK Parti’den de yoğun katılım  yapıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ifadelerinden satır başları şöyle:

”Sözlerime Rabbime Hamd ederek başlamak istiyorum.

Saygıdeğer kardeşlerim değerli protokol, Kıymetli yol arkadaşlarım mazbata törenine hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Bize yakışır bir şekilde başarı gösteren tüm belediye başkan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Hamd olsun geçtiğimiz 5 yıl içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde Yıldırım’ı büyüttük genişlettik.

Parlayan bir Yıldırım’ı hep birlikte inşa edeceğiz.

Bizim bu şehre sevdamız var insanımıza görevimiz var . Biz bu işi samimi bir gayretle sürdürmeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

HABER/ ŞERÎFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.