Seçim sonrası kovulan CHP’li açıkladı!

Seçim sonrası kovulan CHP’li açıkladı!
Yayınlama: 18.05.2023 15:33:14
A+
A-

14 Mayıs seçiminin ardından önce Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alındığı duyurulan, ardından ‘istifa ettiğini’ açıklayan eski CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 14 Mayıs’ta seçim sisteminin dijital olarak sorunsuz işlediğini savunarak, CHP’lilerin seçime şaibe düşüren açıklamalarını boşa çıkardı.

YSK VERİLERİ İLE CHP VERİLERİ AYNI

CHP’li Onursal Adıgüzel, 14 Mayıs sonrası bazı CHP’li siyasetçiler ve bazı CHP taraftarları tarafından söylenen ‘sandıklarda usulsüzlük yapıldı’ ve ‘oylar çalındı’ iddialarını bitiren açıklamayı yaptı.

CHP yandaşı Tele1’de bir televizyon programına katılan Adıgüzel, program sunucusu Gürkan Hacır’ın “YSK’nın açıkladığı yüzde 49.58’lik Erdoğan’ın oy oranının doğru olduğunu söyleyebilir misiniz?” sorusu üzerine “Bizim yaptığımız karşılaştırmalarda itirazı beklenen yerlerde, yurt dışından gelenlerde baktığımız zaman üç aşağı 5 yukarı seçim sonuçları YSK’dan bize iletilen ve yanına CHP sonuçlarını koyduğumuzda aynı. Ben nereden söylüyorum bunu bana ilçelerden veri gönderen, okullardan veri gönderen ilçe başkanlıklarıma güvenerek söylüyorum. Görevliler bana veri gönderiyor, ben karşılaştırarak söylüyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.