Polisten kaçan şüpheliyi yakalayan esnaf ödüllendirildi

Bursa’da Cumartesi günü Kent Meydanı’nda polisten kaçan şüpheliyi çay içtiği masadan kalkarak yakalayan duyarlı esnaf İshak Kukaroğlu, Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu tarafından ödüllendirildi.

Polisten kaçan şüpheliyi yakalayan esnaf ödüllendirildi
Yayınlama: 17.04.2024 09:45:02
A+
A-

Olay nasıl meydana geldi?

Cumartesi günü Kent Meydanı’nda çay içen İshak Kukaroğlu, bir şüphelinin polisten kaçtığını fark etti. Tereddüt etmeden kalktığı masadan şüpheliyi yakalayan Kukaroğlu, onu polise teslim etti. Bu cesur davranış güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Şüpheliyi yakalayan vatandaşa Emniyet Müdürü’nden ödül

Emniyet müdürü mdüllendirdi

Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, duyarlı vatandaş İshak Kukaroğlu’nu makamında ağırladı. Gösterdiği cesaretten dolayı Kukaroğlu’nu tebrik eden Zaimoğlu, ona hatıra amaçlı bir hediye de takdim etti.

Zaimoğlu’nun Konuşması:

“İshak Kukaroğlu’nun göstermiş olduğu duyarlılık ve cesaret takdire şayandır. Bu hareketiyle hem bir suçlunun yakalanmasına katkıda bulunmuş hem de vatandaşlık görevini en güzel şekilde yerine getirmiştir. Kendisini bu duyarlı davranışı için tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımızı da bu konuda bilinçli olmaya ve benzer bir durumla karşılaştıklarında polise ihbarda bulunmaya davet ediyorum.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.