Tarihi günde yerli otomobil Togg damgası!

Tarihi günde yerli otomobil Togg damgası!
Yayınlama: 11.04.2023 16:41:13
A+
A-

BAKANLAR, TOGG’U MAKAM ARACI OLARAK KULLANMAYA BAŞLADI

Çavuşoğlu, AK Parti aday tanıtım toplantısına TOGG ile geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığına tahsis edilen TOGG otomobilinin sürücü koltuğuna geçti.

Bakan Çavuşoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nın yapıldığı Ankara Arena’ya TOGG ile geldi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladı.

​Adalet Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile ilk sürüşünü gerçekleştiren Bozdağ, aracın millete ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Aracın yerli, milli, elektrikli, çevre dostu, akıllı olmasının, en ileri teknolojiyle donatılmasının, Türk işçi ve mühendislerinin, teknisyenlerinin elinden çıkmasının kendisini fevkalade gururlandırdığını ifade eden Bozdağ, “Böylesi bir büyük şerefi bugün yaşamış olduk.” değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir hayali gerçeğe dönüştürdüğü için şükranlarını sunan Bozdağ, “Türkiye’ye yerli ve milli otomobilimiz Togg’u kazandırdığı gibi pek çok yerli ve milli ilki de ülkemize kazandırdı. İşte bugün bunlardan bir tanesini elimizde tutuyoruz ve bizzat kullanıyoruz. Allah, Türkiye’nin yolunu bahtını açık etsin.” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.