Elon Musk’ın yeni logosu komşuları çileden çıkardı!

Elon Musk’ın San Francisco’da bulunan Twitter binasına diktiği dev X logosu, orada yaşan sakinlerin tepkisine neden oldu. Bina yakınlarında bulunan vatandaşlar geceleri logonun parlak ışığından rahatsız olduklarını belirtti.

Elon Musk’ın yeni logosu komşuları çileden çıkardı!
Yayınlama: 31.07.2023 20:14:58
A+
A-

Elon Musk geçtiğimiz günlerde Twitter’ın San Francisco’daki binasının çatısına dev bir ışıklı ‘X’ logosu yerleştirdi. Henüz logonun binaya yerleştirilme aşamsında bile izin krizi yaşanırken şimdi de yeni bir kriz gündeme geldi.

Twitter binasının yakınlarında bulunan komşular Elon Musk’ın binaya yerleştirdiği X logosundan şikayetçi oldu…

ŞİRKETİN SAN FRANCİSCO’DA KALMASINA OLUMLU BAKANLAR DA VAR

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın da CEO’su olan Musk, şirketin merkezini 2021’de Kaliforniya’dan Teksas’a taşıdı. X’in San Francisco’da kalması, pandemi sırasında yaşanan turizm ve iş kayıplarını telafi etmekte zorlanan bir şehir için iyi bir işaret olabilir.

Reuters’in aktardığı habere göre, şehir merkezi bölgesi, teknoloji sektöründeki işten çıkarmalar, büyük perakendecilerin ayrılması ve azalan turizm ile mücadele ediyor.

Daha fazla insan evden çalıştığı için trafik azalırken, yüksek profilli suç ve evsizliğin şehrin imajını zedelediği belirtildi.

“DİĞERLERİ SENİ TERK ETSE DE BİZ HER ZAMAN SENİN DOSTUN OLACAĞIZ”

Musk, “Güzel San Francisco, diğerleri seni terk etse de, biz her zaman senin dostun olacağız” diye yazdı.

Ancak tüm San Franciscolular Musk’ın dostluğuna hevesli değil. Bölge sakinleri hafta sonu boyunca dev X’in parlayan, titreşen ve yanıp sönen görüntülerini kaydederken, bazıları rahatsız edici ışıklarını eleştirdi.

Uyuyamıyorlar... Elon Musk'ın yeni logosu komşuları çileden çıkardı!

BİNAYA DİKİLEN X LOGOSU İLE İLGİLİ YORUM YAPAN KULLANICILAR

X kullanıcısı @itsmefrenchy123, parlak logoyu “yatak odanızın tam karşısında” hayal ederek “CANLI” olacaklarını söyledi.

X kullanıcısı @DollyMarlowe, “Hiç kimseyi dikkate almamanın bu kadar bariz olmasına hayret ediyorum” diye yazdı.

Bu arada San Francisco Yapı Denetim Departmanı, izin kurallarını ihlal ediyor olabileceğini söyleyerek yapı hakkında bir soruşturma başlattı.

Bir BID müfettişi yazılı bir raporda, şirket temsilcilerinin logoyu incelemek isteyen BID yetkililerinin çatıya erişimini iki kez reddettiğini söyledi. Müfettiş, bir temsilcinin tabelanın geçici olduğunu söylediğini belirtti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.