Bursa’da yangın panik yarattı

Bursa’da Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın 3. katında çıkan yangın, korku dolu anlara neden oldu. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, bir daire kullanılamaz hale geldi.

Bursa’da yangın panik yarattı
Yayınlama: 08.04.2024 11:40:03
A+
A-

Yangın, saat 14.00 sıralarında 5. katlı binanın 3. katında bulunan bir dairede çıktı. Kısa sürede tüm daireyi saran alevler, mahallede paniğe neden oldu. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

5 katlı binanın 3.katı alev alev yandı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etti. Yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında, 3. katta bulunan daire kullanılamaz hale geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yangının çıkış nedeni polis tarafından araştırılıyor.

5 katlı binanın 3.katı alev alev yandı

Mahalleli panik yaşadı

Yangın sırasında evlerinde bulunan mahalleli, alevleri ve itfaiye sirenlerini duyarak panik yaşadı. Bazı vatandaşlar, balkona çıkarak alevleri izledi.

Polis soruşturma başlattı

Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.