AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den anket açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den anket açıklaması!
Yayınlama: 17.05.2023 12:04:37
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Anketlerle ilgili biz sahaya bakarız, anketleri bir gözümüzle takip ederiz ama esas olan vatandaşımı ne diyor? Biz yine sokağa bakarak siyaset yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalardan satır başları;

Öncelikle şehitlerimiz var ve milletimizin başı sağ olsun. Terör belasını ülkemizden def edeceğiz. Bununla ilgili bütün insanlarımız çok yoğun bir hayret içerisinde Milletçe başımız sağ olsun.

Tabi 2. tur çok az bir farkla yüzde 49,5 milletimizin teveccühüne mazhar olmuş. Kemal Kılıçdaroğlu ile arada çok ciddi bir fark var. Fark belli ama Kılıçdaroğlu nasıl görmek istiyorsa her şeye öyle bakıyor. Bunun yanında usta bir manipülasyoncu aynı zaman Türk siyasetinde çok hızlı rahat yalan söyleyebilen bir siyasi lider Türk siyasi tarihinde böylesine yalan söyleyen bir başa siyasi lider herhalde olmamıştır.

Bu hastalık aslında bütün kadrosuna da geçti, bunu seçim gecesi de gördük. 2 tane belediye başkanı çıktı ve insanların gözüne baka baka yalan söylediler ve yaklaşık 1 saat sonra ortaya çıkacak bir neticeyi manipüle ettiler, yalan söylediler. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nun söylediği hiçbir şeyin ne bir zemini vardır ne de bir gerçekliği vardır. Türkiye demokrasisi büyük bir imtihandan geçiyor. 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da milletimizin terazisi doğru tartacak Kılıçdaroğlu’nu siyaset çöplüğüne gönderecektir.

Bu kadar açıktan milletin gözüne bakarak gerçekleri manipüle eden kolay yalan söyleyebilen siyaseti hafifletebilen bir siyasal figürün ben Türk siyasetinde yaşama hakkının olmadığını nitekim de öyle olacaktır. 28 Mayıs bütün siyaset dengelerini değiştirecek Kılıçdaroğlu siyasetin ama kötü hatırlanarak siyaset çöplüğüne gidecektir.

CHP’Lİ TEKİRDAĞ BELEDİYESİ’NE TEPKİ

Türkiye, CHP’ye CHP’li belediyelere mahkum değil. Biz milletimizi asla bunların kinleri üzerinden oluşturdukları siyasetin mağduru haline getirmeyiz.

ANKET ÇALIŞMALARI

Bütün seçmenimizden oy bekliyoruz, Kılıçdaroğlu’na da Sinan beye de oy vermiş olabilir ama kime oy vermiş olursa olsun tüm vatandaşlarımızın oy kullanmasını bekliyoruz.

Seçim gecesi bile toplumun önüne çıkıp yalan söyleyen bir siyasi lider ve hareketinin söylediği hiçbir şeye itimat edilmeyeceğinin fark edilmiş olacağını düşünüyorum. Bu kadar kolay yalan söyleyen bir hareket bir lider, bu ülkeye hiçbir şey veremez. Dolayısıyla biz hala durduğumuz yerde duruyoruz.

Anketlerle ilgili biz sahaya bakarız, anketleri bir gözümüzle takip ederiz ama esas olan vatandaşımı ne diyor? Siyasal aktörlerimiz de sokağın içinde. Biz vatandaşına milletine inanan bir partiyiz, yine sokağa bakarak siyaset yapmaya devam edeceğiz.

YEREL SEÇİMLER

Büyük kentlerde belediye başkanlarının kendi kentlerine hizmet etmeyi bırakıp propaganda çalışması yapması milletimizde bir yara bıraktı. En önemli çıktısı bu olacaktır.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.