AK Parti’den Yeniden Refah’a uyarı!

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Kestel’de düzenlenen proje ve meclis üyesi tanıtım toplantısında “Türkiye Yüzyılı”nı başlatacaklarını vadetti.

AK Parti’den Yeniden Refah’a uyarı!
Yayınlama: 08.03.2024 21:40:26
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

Ala, Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol’a tam destek vererek, “Gençler işte Cumhur İttifakı olarak Ferhat’ın yanında ve arkasında durarak hem Bursa hem de Türkiye’ye değer katan projeleri gerçekleştirecek” dedi.

Bursa’dan Güçlü Ses

Ala, sandıktan güçlü bir ses vererek Bursa’nın ve Türkiye’nin sesini Balkanlara duyurmak istediklerini vurguladı. Cumhur İttifakı’nın makam ve mevki değil, vatandaşı düşündüğünü belirten Ala, “Bazı kafa karıştırmak isteyenler oluyor. Biz makam mevki verildiğinde en iyi şekilde yapmaya çalışırız, başka bir arkadaşımıza bayrak verildiğinde de onun başarılı olması için aynı ısrarla çalışırız. Cumhur İttifakı kendi pozisyonunu önemsemez, vatandaşı düşünür” dedi.

Yeniden Refah Parti uyarısı!

Ala, Yeniden Refah Partisi’nin artık Cumhur İttifakı’nda yer almadığını ve bazı kişilerin bu konuda kafa karışıklığı yaratmaya çalıştığını söyledi. “Cumhur İttifakı olarak ittifak yaptığımızda açıkça söyleriz. Bizim muhatabımız kendi partimizdir. Bizim çalışma sistemimiz tüm vatandaşlarımızın oylarını almak için çalışmak. Biz 85 milyonun memnuniyetini esas alıyoruz. Bizim hesabımız ufak tefek değil. Türkiye’nin sesi gür çıksın istiyoruz” dedi.

Ferhat Erol’a Güven Tam

Ala, Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol’a güvendiğini ve Kestel’de “Türkiye Yüzyılı”nı başlatacaklarına inandığını söyledi. Erol’un projelerini ve vizyonunu beğendiğini belirten Ala, “Ferhat, Kestel’i hak ettiği yere taşıyacak. Kestel’in kalkınması ve gelişmesi için Cumhur İttifakı olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.