Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın: Lafla Peynir Gemisi Yürümez

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın: Lafla Peynir Gemisi Yürümez
Yayınlama: 14.03.2024 16:43:34
A+
A-

Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temel atma töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak açılış, temel atma, milli sporcular ve gençlerle buluşmak üzere Bursa’ya geldi. Bakan Bak’ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temel atma töreni Gaziakdemir Mahallesinde gerçekleşti.

Gerçekleştirilen temel atma törenine Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı.

BÎZ HERZAMAN EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ

Sporda ilerlemeye devam ettiklerini belirten başkan Aktaş “Gerçekten yaptığımız tüm çalışmaları, işleri genç kardeşlerimiz için yapıyoruz. Sayın Bakanım spor ruhumuzu ve bedenimizi iyileştiren bedenimize, ruhumuza güç katan bir aktivite. Bursa olarak bizlerde sporun, sporcunun ve gençlerin faaliyetlerine ortak olmakta iddialıyız. Sporu sadece futbolla sınırlandırmayıp çok değerli spor salonları katmaya devam ediyoruz. Çok şükür ki Bursa, spor adına çok kuvvetli bir kent haline geldi. Kıymetli Bakanım göreve geldiğimizden bu yana o kadar çok yatırımlar yaptık ki, bunlarda sizlerin ve bir önceki bakanımızın da çok büyük katkıları var.

Sizlerin emeklerini asla göz ardı edemem. Biz hayatında hiç spor yapmamış 5000 gencimizi de sporla buluşturduk ve aynı zamanda Sayın Bakanım biz amatör kulüpleri de çok yakından destekliyoruz. Bu aktivitelerin ve sahaların yapılması ardında başarıyı getiriyor. Yıllarca şehrimize hizmet eden herkesin Atatürk Spor Salonu olarak bildiği hatırlarla dolu bu mekan ekonomik olarak ömrünü doldurduğu için yıkımını gerçekleştiriyoruz.

Başkalarının yapmadığı bir şeyi yaptık ve akademik odalarla birlikte bir proje oluşturup bu projeyi ortaya çıkardık. Bazıları burayı Atatürk isminden dolayı yıktığımızı ima ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk kimsenin tekelinde değildir. Biz bütün cedlerimize sahip çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Atatürk Spor Salonu’nun Bursa’ya hayırlı olmasını dileyen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, “Kentimize gençlerimize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olsun. İnanıyorum ki burada nice sportif başarıya tanık olacağız, burada evlatlarımızın ay yıldızı bayrağı göklere çektiğini İstiklal Marşı’nı en yüksek seste okuduğunu göreceğiz. Atatürk Spor Salonumuzun kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu projede emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

CANLA BAŞLA BURSA DÍYORUM

Bursa’da yapılan hizmetlerin önemine vurgu yapan Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala “Sevgili gençler burada sizleri düşünen, sizler için en iyisini yapmaya çalışan kadro var. Ben ailenizden ve sizlerden bu kadronun devamı için istekte bulunuyorum. Hizmet her şeydir başkaları bizim yaptığımız hizmetleri konuşur, işleri konuşur.

Bütün vatandaşlarımıza şunları hatırlatmak isterim ki belediyecilik hizmet işidir. Başkan Alinur Aktaş çok güzel bir sloganla ilerliyor “İşimiz gücümüz Bursa” diyerek ilerliyor. Bu anlayışın yola devam etmesi için başta Cumhurbaşkanımızın bu kadronun, bu sistemin devam etmesi için uğraşıyoruz ki milletimiz sandıklara bu sonucu yansıtıp devam ettirecektir.” sözlerini kullandı.

LAFLA PEYNÍR GEMÍSÍ YÜRÜMEZ

Bursa’nın spor kenti olduğuna değinen bakan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bursa bir spor kenti. Biz iş yaparız, lafla peynir gemisi yürümez eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Bursa’ya da çok eserler kazandırdık. Bunları gençler için yapmaya devam ediyoruz, edeceğizde. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde son yıllarda spor adına katıklarımız ortadadır. Eskiyen tesisleri de yeniliyoruz. Bursa adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlere düşen görev neyse yanınızdayız. 100 değil 200 değil ne lazımsa veriyoruz sen yeterki eser getir biz her daim yanınızdayız, işte belediyecilik bu biz yerel yönetimlerle çok güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız spor vasıtasıyla alkolden uyusturucudan uzak tutuldu. Buradan ailelere sesleniyorum çocuklarınıza spor alışkanlığını aşılayın antrenörlerimiz ve ekibimiz ile biz her daim hazırız. Başkan sen çalışmaya devam et biz sizin hizmetinizdeyiz belediye başkanlarıma sesleniyorum eserler ile gelin biz sizle beraberiz, 5 yıl daha devam diyoruz. Onlar konuşur Ak Parti yapar Alinur Başkan çalışmaya devam edecek, Ak Belediyecilik diyoruz” sözlerini kullandı.

HABER / ŞERÍFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.