Alinur Aktaş: Tüm Sporcularımıza Burs Vereceğiz

Alinur Aktaş: Tüm Sporcularımıza Burs Vereceğiz
Yayınlama: 05.03.2024 15:13:09
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Akçalar Futbol Sahası’nın açılış töreni, halkın yoğun katılımı ile Akçalar Mahallesi Stadyum Caddesi’nde düzenlendi.

Açılış törenine; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Nilüfer Belediye başkan adayı Celil Çolak ve Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ve sivil toplum kuruluşları ile muhtarlar katılım sağladı.

ASLAN DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Şehrin 4 bir yanını spor tesisleri ile donatmak bizim boynumuzun borcudur.’ diyerek konuşmasına başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Biz şampiyon bir şehiriz. Bursaspor şu sıralarda biraz sıkıntılı ama aslan düştüğü yerden kalkar. Bu tarih değişecek. Bursa’yı meşhur eden tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum.

Gençlik merkezleri, yeni tesisler yapıyoruz. Bu dönemde pandemi, deprem, sel ve yangın vardı. Bundan ekonomi ve Belediye etkilendi ama ona rağmen 45 spor tesisi yapmışız ama yeterli değil. Hatice Kübra kızımız olimpiyat derecesi elde etti. Kulüp yöneticilerimize de emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Poyrazın kızları, tamamen Bursa’nın evlatlarıdır. Süper Lig’e çıktılar.” şeklinde konuştu.

SPORU SEVDİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Yeni dönemde Nilüfer’e, Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Celil Çolak ile birlikte büyük bir kongre ve kültür merkezi ile spor kompleksi kazandırılacağını belirten Başkan Aktaş, “Sporu sevdirmek için türlü türlü yatırımlar yapıyoruz. Cumartesi günü lansman toplantısı yaptık.

Yaşadığınız ilçe Nilüfer’de 20 sene Belediye başkanlığı yapanın, spor tesisleri ile alakalı anlatabilecekleri kaç tane tesis var? Geçen hafta Genel Başkanlarını getirdiler. Rahat olun bu dönemde Celil başkan ile beraber 800 kişilik bir salonlu kongre ve kültür merkezi yapacağız. Şehrin batısında büyük bir spor kompleksi yapacağız. 10 milyona yaptığımız tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

HABER:ŞERİFE ÖZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.