Android için ChatGPT uygulaması Türkiye’de kullanıma sunuldu!

ChatGPT Türkiye’deki Android kullanıcıları için artık kullanılabilir durumda. iOS sürümünün Mayıs ayında piyasaya sürülmesinin ardından OpenAI, dört ülkedeki Android kullanıcıları için özel bir ChatGPT uygulaması yayınlamıştı.

Android için ChatGPT uygulaması Türkiye’de kullanıma sunuldu!
Yayınlama: 01.08.2023 21:15:32
A+
A-

Android için ChatGPT uygulaması, ücretsiz iOS uygulamasının sohbet robotunu iPhone ve iPad’lere getirmesinden birkaç ay sonra Google Play Store’da kullanıma sunuldu.

Şirketin attığı bir tweet’e göre uygulama ilk olarak ABD, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya’da kullanıma sunuldu. iOS sürümünde gördüğümüz aşamalı dağıtımı taklit ederek diğer ülkeler de daha sonra kullanıma sunulacak.

TÜRKİYE’DEKİ ANDROİD KULLANICILARI İÇİN YAYINLANDI

27 Temmuz’da OpenAI, Android ChatGPT uygulamasını Arjantin, Kanada, Fransa, Almanya, Endonezya, İrlanda, Japonya, Meksika, Nijerya, Filipinler, İngiltere ve Güney KAndroid için ChatGPT uygulaması Türkiye'de kullanıma sunuldu!
ore’de
kullanıma sunulduğunu açıklamıştı.

Dün itibariyle de ChatGPT artık Türkiye’deki Android kullanıcıları için de resmen kullanıma sunuldu.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Android uygulamasının lansmanı Sensor Tower ve Similarweb verilerinin Haziran ayı için web trafiği ve uygulama yüklemelerinde düşüş göstermesinin ardından geldi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.