Arda Turan : Hatanın sorumluluğunu almaya hazırız

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor arasında oynanan maçta yaşanan olayların ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan bir açıklama yayınladı.

Arda Turan : Hatanın sorumluluğunu almaya hazırız
Yayınlama: 04.03.2024 15:42:13
A+
A-

“Yaşananlardan duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim. Bilinmesini isterim ki ne ben ne de oyuncularımız bu olayları başlatan unsurlar olmadık. Sportif rekabetin yüksek olduğu bir karşılaşmada oyunu yöneten unsurların ve oyun dışı etkenlerin hassasiyeti maalesef eksik kaldı.” diyen Turan, Eyüpspor’un başarısının gölgede kaldığından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Eyüpspor’un başarılarına vurgu yaparak, güzellikleri sahaya yansıtarak, sağduyulu bir şekilde yoluna devam edeceklerini belirten Turan, ancak şiddete maruz kalmalarının da üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Turan, “Biz hiç bir olayı başlatmadık, kimseyi tahrik etmedik. İçinde bulunduğumuz her hatanın sorumluluğunu almaya hazırız.” diyerek sözlerini sürdürdü.

Yaşanan tüm olaylara rağmen sağduyusunu koruyup, oyuna devam eden oyunculara teşekkür eden Turan, taraftarları bir sonraki maça davet etti.

Son olarak Turan, “Bu hayale aşık olmaya devam edeceğiz.” diyerek açıklamasını noktaladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.