Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu!

Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu!
Yayınlama: 05.06.2023 16:17:56
A+
A-

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran 37 yaşındaki golcü oyuncu Burak Yılmaz futbolu bıraktığını duyurdu.

Burak Yılmaz, futbolu bıraktığını açıkladı.

Burak Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz? Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum.”

“Dört tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum”

“Çok mutluyum, çok gururluyum. Böyle bir kariyer, böyle bir futbol yaşantısı her genç kardeşimizin hayalidir diye düşünüyorum. Allah’ıma şükrediyorum ki bana bu hayalleri nasip etti. Çok söylemek istediğim şey var. 7 yaşında Antalyaspor’un altyapısında içeri girdim. Antalyaspor’a çok teşekkür ediyorum, beni eğittiler, geliştirdiler Türk futboluna sundular. Her gencimizin hayalidir. 4 büyük kulübümüzde oynamak. Bana bu nasip oldu. 4 tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum. Hepsinde aynı başarıları yakalayamasam da bana güvenip, bana kapılarını açmaları benim için çok değerli. Hepsini ayrı ayrı kalbimde yeri vardır.”

“Fenerbahçe’de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim”

“Fenerbahçe’de yeniden forma şansı bulmak isterdim çünkü içimde uktedir. Her yerde bu kadar başarı yakalamış birisinin en azından bir tane at be kardeşim’ derdim. Fenerbahçe’de yeniden forma giymek isterdim, çok da yakındım ama olmadı. Fenerbahçe’nin de benim şu anki kariyerimde çok büyük etkisi vardır. Fenerbahçe’de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe’de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.