Bursa Gemlik Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı!

Bursa Gemlik Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı!
Yayınlama: 30.04.2024 10:00:39
A+
A-

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, şeffaf yönetim anlayışıyla görevine devam ediyor. Halk toplantılarıyla ve yoğun mesai temposuyla Gemlik’e hizmet eden Başkan Deviren, bir adım daha ileri giderek mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.

Gayrimenkul, otomobil, hisse senedi ve mevduat hesabı gibi çeşitli taşınmazlardan oluşan mal beyanı, edinim yılları ve o yılki edinim değerleri de dahil olmak üzere 29 Nisan 2024 tarihinde imza altına alındı. Mal beyanı, Gemlik Belediyesi’nin panosunda halka açık şekilde asıldı.

Şeffaf belediyecilik anlayışı ön planda

Şükrü Deviren, Gemlik Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçeye hizmet ettiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Her hafta gerçekleştirdiğimiz halk günüyle vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hem sokakta hem de yaptığımız etkinliklerle her zaman vatandaşımızın yanında oluyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızı görevimizin her anında devam ettireceğiz. Bugün belediyemizin panosuna mal beyanımızı asarak vatandaşlarımıza ilan ediyoruz.”

Mal beyanı vatandaşların incelemesine sunuldu

Başkan Deviren’in imza altına aldığı mal beyanı, Gemlik Belediyesi’nin panosunda halka açık şekilde asılarak vatandaşların incelemesine sunuldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.