Bursa’da hava durumu: Yağışlı günlerin ardından yükseliş başlıyor

Meteoroloji Bursa için 22 Mart 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı.

Bursa’da hava durumu: Yağışlı günlerin ardından yükseliş başlıyor
Yayınlama: 22.03.2024 09:43:54
A+
A-

Bursa’da bugün bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 10 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan haftasını itibariyle sona eren yağış geçişleri sonrası sıcaklıklar yeniden yükselişe geçiyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

5 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da puslu ve az bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle Saatlerinde Durum

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor.

Öğleden Sonra

Öğle saatleri sonrası 15 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle güneşli ve az bulutlu gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.

 Akşam Saatleri

Akşam saatlerine doğru termometreler 13 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Gece Durumu

Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 7 derece seviyelerinde ölçülecek. Gece boyunca az bulutlu ve ılıman bir hava bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.