Büyük saygısızlık! Yırtık Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı

Büyük saygısızlık! Yırtık Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı
Yayınlama: 17.04.2023 13:54:49
A+
A-

Ermenistan’daki Avrupa Halter Şampiyonası’nda, Azerbaycan bayrağının yakılmasının ardından, salonun üstüne yırtılan Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı.

Ermenistan’ın başkenti Erivan’daki Avrupa Halter Şampiyonası’nın açılışında Azerbaycan bayrağı yakılmıştı. Bunun üzerine Azerbaycan, sporcularını organizasyondan çekti. Yapılan büyük saygısızlık bununla sınırlı kalmadı.

Ermenistan bu kez de şampiyonaya katılan ülkelerin bayrakların yer aldığı alana, yırtılan Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını astı. Üst üste provokasyonların ardından Ermenistan’a nasıl bir ceza verileceği merakla bekleniyor.

 İlham Aliyev ve eşinden şampiyon sporcularımıza kutlama

Öte yandan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile eşi Mihriban Aliyeva, “Madalyaları, Azerbaycanlı kardeşlerimize hediye ediyoruz!” diyen sporcularımız Cansu Bektaş ve Gamze Altun’a tebrik mesajı gönderdi. Mesajda, “Türkiye bayrağını dalgalandırmanız ve İstiklal Marşı’nı seslendirmeniz tüm Azerbaycan halkını sevindirdi. Galibiyetlerinizi bize armağan ettiğiniz için özellikle teşekkür ederiz. Bu, Azerbaycan’ın olmadığı yerde Türkiye’nin her zaman bizi temsil ettiğini ve haklı davamızı desteklediğini bir kez daha kanıtladı.” ifadeleri yer aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.