Celil Çolak: Değişim için geliyorum!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’ın, düzenlediği proje tanıtım toplantısına; AK Parti Nilüfer ilçe başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer ilçe başkanı Levent Karakoç ve ilçe teşkilat üyeleri katılım sağladı.

Celil Çolak: Değişim için geliyorum!
Yayınlama: 23.02.2024 12:30:30
A+
A-

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’ın, düzenlediği proje tanıtım toplantısına; AK Parti Nilüfer ilçe başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer ilçe başkanı Levent Karakoç ve ilçe teşkilat üyeleri katılım sağladı.

Nilüfer’i, ilkeli belediyecilik ile tanıştırmayı hedeflediklerini belirten MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç“Biz 4,5 yıl önce göreve geldik ve göreve geldiğimiz gibi Nilüfer’i karış karış gezerek röntgenini çıkardık ve problemlerini gördük.

O günden bugüne Nilüfer’de değişim olması gerektiğini söyledik. Celil Başkanımla birlikte Nilüfer’i hak ettiği belediyecilik anlayışına taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Nilüfer’i hak ettiği yere getireceğiz diyen AK Parti İlçe Başkanı Fuat Alparslan, “1 sene önce göreve geldiğim Bursa’nın en genç ilçe başkanıydım. Nilüfer’de girilmeyen sokak bırakmadık. Cumhurbaşkanımızdan gördüğümüz Türkiye Yüzyılı şehirlerini inşa edeceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

“CELİL ÇOLAK DEĞİŞTİRMEK İÇİN GELİYOR”

Bursa’nın potansiyelini çok iyi bildiğini, bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirecek ve Nilüfer’i ileriye taşıyacak projeleri bu toplantıda paylaşacağını belirtti.

Bursa AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Celil Çolak toplantıya, ‘Bir Nilüfer hayal ediyorum, hamuruna insan sevgisi katan, bir Nilüfer hayal ediyorum kendini huzura bırakan, bir Nilüfer hayal ediyorum. İçinde insanların hep mutlu olduğu, bir Nilüfer hayal ediyorum sevgilerin paylaşarak arttığı, bir Nilüfer hayal ediyorum acıların azaldığı, bir Nilüfer hayal ediyorum aşkın ve sevdanın bol olduğu, bir Nilüfer hayal ediyorum geleceğe umutla bakan, bir Nilüfer hayal ediyorum insanların birbirine gülümseyerek selam verdiği, bir Nilüfer hayal ediyorum komşuluk ilişkilerinin güçlü olduğu, bir Nilüfer hayal ediyorum herkesin birbirine saygı duyduğu, bir Nilüfer hayal ediyorum çocukların sokaklarda koşup cıvıl cıvıl oynadığı, bir Nilüfer hayal ediyorum gençlerin umut dolu hayaller kurduğu, bir Nilüfer hayal ediyorum yaşlıların huzur dolu yaşadığı, bir Nilüfer hayal ediyorum herkesin kendini evinde hissettiği..’ şiirini okuyarak başladı.

“NİLÜFER GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURULACAK”

Nilüfer’de insan öncelikli ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Çolak, “Gerçek belediyecilik ile gündelik politikaları bir araya bırakarak, şehrin tüm paydaşları ile Nilüfer’i bir bütün olarak görüyoruz. Hizmetten taviz verilmeyen, teknolojiden yararlanarak, yenilikçi uygulamaların hayata geçirildiği, sürdürülebilir projelerin hayata geçirildiği, ailelerin, çocukların, engelli ve yaşlıların hizmetlerin merkezinde yer aldığı, mimarisi ile özgün kimliğini ön plana çıkaran, tarihi ve kentsel birikimle uyumlu yerleşim alanlarına sahip, doğaya ve çevreye saygılı, kadınların üretime katıldığı bir Nilüfer istiyoruz. Onlarca projenin hayata geçirilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Değişime hazır mısınız? Nilüfer gerçek belediyecilik ile buluşturulacak. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben sizlerle değişime varım. Siz de değişime hazır olun.” ifadelerini kullandı.

 

“BU SENE NİLÜFER’DE AK PARTİ SENESİ”

Bu sene, Nilüfer’de AK Parti’nin kazanacağına sonsuz inancı olduğunu belirten Bursa AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Celil Çolak, “Bugüne kadar AK Parti beni aday yapmadığı için kazanamadık diyebilirim. Şimdi arkamda Cumhur İttifakı var. Hangi mahallenin, hangi sokağında ne sorun olduğunu biliyorum. Benim arkamda ordu var, seçimi kazanmamam imkansız. O sene bu sene.” diyerek sözlerini noktaladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.