Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı’nda birlik mesajı

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dağ-Der) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bayramlaşma Danışığı’nı bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı’nda birlik mesajı
Yayınlama: 16.04.2024 23:40:04
A+
A-

Siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği program DAĞDER Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, meşaleler ve davul zurna ile coşkulu bir şekilde karşılandı.

Birlik vurgusu

Dağ-Der Genel Başkanı İsmail Aydoğdu, yaptığı konuşmada yerel seçimlerde dağ yöresinin birlik olduğunu ve ilk kez birlik iradesi gösterdiğini ifade etti. Aydoğdu, derneğin dertlerden ziyade değerlerle gündeme gelmek istediğini ve Bursalı olma kimliğini ön plana çıkardıklarını belirtti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ise geçmişte dağ yöresine yapılan hizmetlerin eksik kaldığını vurguladı. Aydın, yöre insanının hak ettiği değeri göremediğini ve bu dönemde bu eksiklikleri gidermek için çalışacaklarını söyledi. Aydın, yeni yönetimin zamanla işleyişe hakim olacağını ve Bursa’ya, dağ yöresine ve Osmangazi’ye hizmet edeceklerini belirtti.

Programda sanatçı Mehmet Çetin’in konseri de yer aldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.