Gemlik’te ev yangını: Çatı alevlere teslim, 2 yaralı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir evin çatısında çıkan yangın, çevreyi alarma geçirdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gemlik’te ev yangını: Çatı alevlere teslim, 2 yaralı!
Yayınlama: 17.04.2024 15:20:04
A+
A-

Yangın, Gemlik’in Ata Mahallesi’nde bulunan bir evde öğleden sonra saat 14:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede alevlere dönüştü. Alevlerin yükselmesi ve dumanların etrafa yayılması üzerine ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Evin çatısı alev alev yandı, dumandan 2 kişi etkilendi

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına alet ve ekipmanlarla müdahale etmeye başladı. Yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından alevler kontrol altına alındı. Yangında evin çatısı kullanılamaz hale gelirken, yoğun dumandan etkilenen 2 kişi ise 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Evin çatısı alev alev yandı, dumandan 2 kişi etkilendi

Yangının neden çıktığına dair polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Çatısı yanan evin, Ata Mahallesi’nin önceki dönem muhtarlarından Mualla Çiğdem’e ait olduğu öğrenildi.

Olayda ölen veya yaralanan başka kimsenin olmadığı öğrenildi.

Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.