İnegöl’de 6. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri başladı

Inegöl belediyesi’nin kaymakamlık, milli eğitim müdürlüğü ve rehberlik araştırma merkezi iş birliğinde düzenlediği 6. üniversite ve meslek tanıtım günleri başladı. 2 gün açık kalacak olan, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yol gösterecek etkinlikte 21 üniversite ile 12 meslek standı yer alıyor.

İnegöl’de 6. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri başladı
Yayınlama: 16.04.2024 14:00:16
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğinde 6. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri başladı. 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yol gösterecek olan etkinlik, 2 gün boyunca Hikmet Şahin Kültür Parkı Belediye Spor Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Gençlerin yoluna ışık tutacak etkinlik başladı

Etkinlikte 21 üniversite ve 12 meslek standı olmak üzere toplam 33 stant yer alıyor. Öğrenciler, bu stantlarda üniversiteler ve meslekler hakkında bilgi edinme imkanı bulacaklar.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Gençlerimizin geleceğe dair sağlıklı bir şekilde yol almalarını, meslek ve üniversite tercihlerini yapabilmeleri adına bu fuarı düzenledik. Daha önce de kültür sanat etkinlikleri, teknoloji fuarları, gençlik konserleri, kitap fuarları, teknofest gezileri gibi pek çok etkinlik düzenledik. Gençlerimize akademik destekler, eğitim yardımları, staj destekleri ve Kariyer ve İstihdam Merkezi gibi konularda da destek olmaya devam ediyoruz.”

Gençlerin yoluna ışık tutacak etkinlik başladı

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak 6. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi. Törene protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik 17 Nisan Salı günü saat 16:30’a kadar açık kalacak.

Gençlerin yoluna ışık tutacak etkinlik başladı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.