Hasan Şirin’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Hasan Şirin’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı
Yayınlama: 24.07.2023 11:58:35
A+
A-

Şirin Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşadığımız toplumların gözü, kulağı, sesi ve vicdanı olan basın mensuplarının, dünyanın en meşakkatli ve en saygın mesleklerinden birini icra ettiğine dikkat çeken Hasan Şirin mesajında şunları kaydetti: ”24 Temmuz 1908 tarihi Türk basınından sansürün kaldırıldığı tarihtir.Düşünce ve ifade özgürlüğünün temel unsurlarından olan basının, demokrasinin gelişimi ve medeniyetlerin ilerlemesinde önemli katkıları bulunmaktadır. Özgür ve tarafsız basın hem ekonomik hem de sosyal gelişimimizde çok önemli bir rol üstlenmekte.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden, gerektiğinde canları pahasına vazifelerini ifa eden basın emekçilerimiz bu bağlamda önemli bir misyonu üstlenmektedir. Basın mensuplarının, gerek ülkemizin gerekse Bursa’mızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında gösterdikleri duyarlılık ve sergiledikleri özveri, ülkemizin ve şehrimizin sosyo-kültürel hayatına ve ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bu bakımdan, toplumsal gelişime ve bilinçlenmeye katkı sağlayan basın çalışanlarımızın yaşam koşullarının uluslararası standartlara ulaştırılması en büyük temennilerimizden.Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve kurumum adına tüm meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor,başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.