İsveçli vekilden İsrail Protestosu!

Avrupa Parlamentosu’ndaki Gazze oturumuna İsveçli vekilin protestosu damga vurdu. İsveçli vekil bir eliyle ağzını kapattı, kırmızıya boyadığı diğer elini de havaya kaldırarak İsrail’e yönelik sessiz protesto gerçekleştirdi.

İsveçli vekilden İsrail Protestosu!
Yayınlama: 28.02.2024 16:12:05
A+
A-

Avrupa Parlamentosu’ndaki Gazze oturumuna İsveçli vekilin protestosu damga vurdu. İsveçli vekil bir eliyle ağzını kapattı, kırmızıya boyadığı diğer elini de havaya kaldırarak İsrail’e yönelik sessiz protesto gerçekleştirdi. “Gazze’de yaşananları anlatacak söz kalmadı” dedi.

İsveçli vekilden sessiz protesto: Avrupa Parlamentosu’ndaki oturumda İsrail’i kınadı

Avrupa Parlementosu (AP) kürsüsüne çıktı, eliyle ağzını kapattı. Avcunu kırmızıya boyadığı elini de havaya kaldırdı. Hiç konuşmadan sessizce, dakikalarda bekledi.

AP’nin İsveçli milletvekili Abir- El Sahlani İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını böyle protesto etti.

“Sayın başkan, Gazze’de olanları anlatacak söz kalmadı. İsrail ihlal edebileceği her kuralı ihlal etti. Başvuracağımız başka bir merci kalmadı. İkiyüzlülük aşikâr.”

Abir Al-Sahlani eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü:

“İnsanlığımız başarısız oldu. Başarısız olmayacağız dedik ama yine olduk. İnsan haklarının ten rengi var. Renginiz koyulaştıkça haklarınız azalıyor. Susturulmaya zorlandık. Bizleri antisemitik gibi göstermeye çalıştılar. İsrail’deki sivillerin hayatını umursamıyormuşuz gibi göstermeye çalıştılar. Tüm bunlar daha fazla Filistinlinin öldürülmesine olanak sağlıyor”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.