İYİ Parti Bursa için adaylarını 5 Ocak’ta açıklayacak

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İYİ Parti olarak yerel seçim startımızı, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in Bursa’mızı onurlandırmasıyla Yeni Yıl’ın başlangıcı ile birlikte 5 Ocak’ta resmen veriyoruz” dedi.

İYİ Parti Bursa için adaylarını 5 Ocak’ta açıklayacak
Yayınlama: 19.12.2023 17:22:24
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun açıklaması şöyle;

İYİ Parti olarak yerel seçim startımızı, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in Bursa’mızı onurlandırmasıyla Yeni Yılın başlangıcı ile birlikte 5 Ocak’ta resmen veriyoruz.

Genel Başkanımız, Cesurlar Hareketimizin Lideri Sn. AkşenerMerinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki büyük buluşmamızda, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve ilçe belediye başkanlarımızın ellerini kaldıracak ve bu coşkulu atmosferde Bursalılar ile bir araya gelecekler.

Heyecanlıyız; ÇünküİYİ Parti  Türk siyasetinde yepyeni bir çığır açıyor.

Coşkuluyuz; Çünkü İYİ Partimiz ülke siyasetindeki iki kutup arasına sıkışmışlığı ortadan kaldıracak bir misyon üstleniyor. Kararlıyız; Çünkü milletimizi kamplara bölen bir politik duruşun dışında, güçlü bir alternatif olarak hür ve müstakil kimliğimizden taviz vermeden hedefe yürüyeceğiz. Güçlüyüz; Çünkü Bursa için somut hazırlıkları olan tek partiyiz. 4 yıldır çalışan AR-GE bünyesindeki proje ekibimizin, kentimizin ihtiyaç duyduğu hizmetler ile ilgili olarak kapsamlı bir hazırlığı var. Kendimizden eminiz; Çünkü Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olmak üzere 17 ilçe belediyesi adayımız ile birlikte donanımlı, nitelikli, liyakatlı ve Bursa’yı iyi bilen güçlü, kuvvetli ve sağlam bir ekiple geliyoruz.

Bursalı hemşerilerimiz hiç merak etmesin. Partimiz ile ilgili yaratılmak istenen algı sürecinden, beklenin tam tersine çok daha güçlenerek çıkacağız. Ülkemizi demokrasiyle yeniden tanıştırmaya kararlı, partimize aidiyet duygusuyla yürekten bağlı dava arkadaşlarımızın inanç ve güveni ile ilk günkü gibi coşku ve heyecanla süreci, tahminlerin de ötesinde bir başarı ile tamamlayacağız. İnanıyoruz ki; İYİ Parti’miz, hür ve müstakil kimliğiyle birlikte, milletimizin hiç tereddütsüz teveccüh göstereceği yepyeni bir adres olacaktır. Seçeneksizliğe mahkum edilen milletimizin, ittifaklar sisteminin birbirine mecbur bıraktığı partilerin, kendi kimliklerinden uzaklaştığını gördüğünü ve bağımsız siyasete özlem duyduğunu biliyoruz.

İYİ Parti toplumdaki bu anlamlı ihtiyacı görmüş ve risk alarak vatandaşlarımıza alternatif bir seçenek oluşturmuştur. Şimdi son söz milletimizindir. Milletimiz de ittifaklar sisteminin politik zincirlerini kırmaya hazırdır. 31 Mart’taki yerel seçimler bu açıdan genel olarak nirengi noktasıdır. Bursa’mız da bu bağımsız siyaset testinin güçlü biçimde yaşanacağı kent olacaktır. Çünkü Bursa değişimin eşiğindedir. Çünkü Bursa denenmişleri denememeye kararlıdır. Çünkü İYİ Parti’miz güçlü başkan adayları ve kadrolarıyla, Bursalı hemşerilerimize hizmet etmeye hazırdır.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yerel seçimlere her yerde tek başımıza giriyoruz. Başarısızlık olduğu takdirde sorumluluk benimdir” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.