Kendisiyle görüşmeyi reddeden profesörün hesabını kapattı!

New York Üniversitesi’nde 560.000 takipçisi olan bir profesör, Elon Musk ile görüşmeyi reddettikten sonra hesabının kilitlendiğini ve bu nedenle 2 haftadan uzun bir süredir X hesabına erişemediğini söyledi.

Kendisiyle görüşmeyi reddeden profesörün hesabını kapattı!
Yayınlama: 18.08.2023 17:19:52
A+
A-

New York University’de (NYU) pazarlama profesörü olan ve aynı zamanda yazar ve konuşmacı olarak da tanınan Scott Galloway, Elon Musk ile yaşadığı bir tartışmanın ardından X hesabının kilitlendiğini söyledi. Yazar:

“Galloway Threads’te ortak bir arkadaşımız bana ulaştı ve Elon’ın benim tarafımdan ‘haksız saldırıya uğramış’ hissettiğini ve buluşmak istediğini söyledi. “Ben reddettim.” dedi.

Ancak yazar profesör bundan İki gün sonra yarım milyondan fazla takipçisi olan X hesabına artık erişemediğini söyledi.

Galloway Insider’a gönderdiği e-postada “18 gündür Twitter’a giriş yapamıyorum. “Sitedeki formu doldurdum ama geri dönüş olmadı.” diye yazdı.

Kendisiyle görüşmeyi reddeden profesörün hesabını kapattı!

İKİLİ ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Galloway en son 27 Temmuz’da X’te Musk hakkında bir paylaşım yaparak, Tesla’nın araçların sürüş menziliyle ilgili şikayetleri bastırmak için gizli bir ekip oluşturduğunu söyleyen bir soruşturma hakkında yorumda bulundu.

Galloway, “Tesla kasıtlı olarak sürücülere pembe sürüş menzili tahminleri verdi ve birçok kişiyi yolda bıraktı,” dedi ve “AMA kesinlikle X ile bankacılık yapmalısınız.” alaycı ifadesini ekledi.

Profesörün bu alaycı yorumu, Musk’ın eskiden Twitter olarak bilinen platformu bir “her şey uygulaması” haline getirme planlarına atıfta bulunuyor.

Musk 25 Temmuz’da yaptığı açıklamada X’in kullanıcılara “tüm finans dünyanızı yönetme yeteneği” verecek özellikler ekleyeceğini söyledi.

PROFESÖR TEPKİSİNİ RAKİP PLATFORM THREADS ÜZERİNDEN GÖSTERDİ

Galloway son günlerde Threads’te Musk’ı eleştiren çok sayıda paylaşımda bulundu. “Elon tweet atmaya başlamasaydı bir efsane olurdu” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.