Kılıçdaroğlu: 16’lı masa kuracağım!

Kılıçdaroğlu: 16’lı masa kuracağım!
Yayınlama: 20.06.2023 15:21:14
A+
A-

13 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin aydınlığa çıkması için değil 6’lı Masa gerekirse 16’lı Masa kuracağım. Bu kabineyi mutlaka göndereceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin aydınlığa çıkması için değil 6’lı Masa gerekirse 16’lı Masa kuracağım. Bu kabineyi mutlaka göndereceğiz” açıklamasında bulundu.

Avrupalılara da söyledim. Suriye’de kan gövdeyi götürürken hiçbirinizin kılı kıpırdamadı, hepiniz evlerinizde oturuyordunuz dedim. Ama ne zaman ki oradan kaçanlar size gelmeye başladılar, bağırdınız bunlar buraya geliyor diye. Hani sizin etik değerleriniz vardı? Hani medeni ülkelerdiniz?

Türkiye’ye ihanet eden bu kadar ahlaksız bir siyaset görmedim.

MERKEZ BANKASI BAŞKANINI HEDEF ALDI

Merkez Bankası Başkanı hakkında dünya kadar rivayet var, ABD’de yargılanacak. Türkiye’de bulamadınız mı? Ama uluslararası tefeciler izin vermiyor. Hayatımda bu kadar ahlaksız bir siyaset görmedim. Halk Bankası’nı dolandıran insanın Maliye’nin başında ne işi var? Bunlarda ahlak yok. Londra’daki tefeciler niye gelsin. Biz sermaye getirecektik, tefeci değil. İçimi acıtan bu ülkenin Kurtuluş Savaşı vermiş olması.

“GEREKİRSE 16’LI MASA KURACAĞIM!”

Türkiye’nin aydınlığa çıkması için değil 6’lı Masa gerekirse 16’lı Masa kuracağım. Bu kabineyi mutlaka göndereceğiz.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.