Köfteci Yusuf için şikayet var!

Köfteci Yusuf için şikayet var!
Yayınlama: 17.01.2024 11:38:05
A+
A-

Bursa’nın ünlü işletmesi Köfteci Yusuf için vatandaştan gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bursa şubeleriyle ilgili yapılan son şikayetlerde ürün kalitesi ve personel hakkındaki ‘kötü hizmet’ konusu öne çıkarken bir vatandaş da şipariş ettiği dönerden böcek çıktığını iddia etti.

Bursa‘nın ünlü işletmesi Köfteci Yusuf şikayetlerle gündemde olmaya devam ediyor. Pişmemiş köfte, aşırı yağlı ürün ve personel hakkında yapılan son şikayetler ise Bursa şubeleri için geldi. Bir diğer şikayette ise vatandaş eve sipariş ettiği et dönerin içinden böcek çıktığını iddia etti.

“YARISINI YEMİŞSİNİZ ZATEN”

Bursa’da Emek istasyonu karşısında bulunan şubeye giden vatandaş, hamburger köftesinin pişmemiş ve soğuk olduğunu ilettiği kasa personelinden “Hamburgerin yarısını yemişsiniz zaten” tepkisi aldığını iddia etti.

“Köfteci Yusuf Bursa Emek Kötü Hizmet

Bursa Emek İstasyonu karşısındaki şubede saat 16:00 itibarıyla çift köfteli hamburger ve yanında patates kızartması aldım. Hamburgerin içindeki köfte hem çiğ hem de buz gibiydi. Ayrıca yanına verilen patates de soğuktu ve en az beş altı saatlik gibi görünüyordu. Kasadaki personele durumu söylediğimde, ukalaca bir tavırla ‘Hamburgerin yarısını yemişsiniz zaten’ diyerek saygısızca konuştu.”

Şikayetlerden bir diğerinde ise Bursa Parkur AVM şubesinden alınan dönerin kalitesinden bahseden vatandaş karın ağrısı yaşadıklarını ifade etti.

“Köfteci Yusuf Döner Çok Kötüydü

Dün Bursa Parkur AVM’de yer alan Köfteci Yusuf’tan satın aldığımız dönerin kalitesi maalesef beklentilerimizin çok altındaydı. Etin tadı beklediğimiz gibi değildi ve lavaşlar yağ içindeydi. Ürünü yemekte zorlandık ve maalesef dün akşamdan beri karın ağrısı yaşıyoruz. Bu deneyimden sonra oradan bir daha bir ürün satın almayı düşünmüyoruz ve müşteri memnuniyetinin önemli olmadığını hissettik.”

DÖNERDEN BÖCEK ÇIKTI

Personel ve ürün kalitesi şikayetlerinin üstüne çıkan bir iddia ise et dönerin içinden çıkan böcek oldu. Demirtaş şubesinden eve sipariş verilen et dönerden böcek çıktığını söyleyen vatandaş şikayetini fotoğraflı şekilde yayınladı.

“Köfteci Yusuf Dönerde Böcek Çıkması

Eşim Hasta olduğu için yorulmasın diye 15.01.2024 Tarihinde Bursa Demirtaş Köfteci Yusuf Şubesinden Sipariş vermiş olduğum Et Dönerin içerisinde sivrisinek olduğunu Düşündüğüm bir böcek çıktı ve bu durum son derece olumsuz etkiledi. Bu konuda şikayetçiyim.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.