LGBT örgütü 2500 yıllık Hipokrat yeminine de sızdı!

Tıp fakültelerinden mezun olan genç hekimlerin yüzyıllardır geleneksel olarak okuduğu Hipokrat Yemini’ne LGBT örgütleri tarafından sonradan eklenen “cinsel yönelim” safsatası bu yıl yine TTB eliyle tıpçı mezunlara dayatılmak istendi.

LGBT örgütü 2500 yıllık Hipokrat yeminine de sızdı!
Yayınlama: 22.06.2023 16:53:40
A+
A-

Eşcinselliği meşrulaştırma kavramları arasında yer alan “cinsel yönelim” tabiri, 2 bin 500 yıllık Hipokrat Yeminine kadar sızdırıldı. Dünya Tabipler Birliği ve Türk Tabipleri Birliği tarafından Hipokrat Yeminine sonradan sızdırılan “cinsel yönelim” ifadesi bu yıl tıp mezunlarına yeniden dayatıldı.

Hekimlik Andı olarak da tabir edilen metnin, Tıp Fakültelerinde mezuniyet esnasında genç hekimlere okutulması gelenekselleşmiş durumda. Eşcinselliğin kirli fonlarla küresel çapta yaygınlaştırılma çabasıyla birlikte Hipokrat Yemini de tahrif edildi. Hipokrat Yemini diye okutulan Dünya Tabipler Birliği Cenevre Bildirgesi’ndeki, “Görevimle hastam arasına; yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin girmesine izin vermeyeceğime…” şeklindeki maddeye “cinsel yönelim” ifadesi de yerleştirildi.

Dünya Tabibler Birliği’nin orijinal hipokrat yeminine ‘cinsel yönelim’ kavramı eklemesi ve Türkiye’de TTB tarafından bu ifadenin fakültelerde öğrencilere zorla okutturulmak istenmesi tepki çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Konya, Sakarya, Malatya, Samsun’daki üniversitelerde duyarlı rektör ve dekanlar tarafından fark edilerek frenlenen bu sinsi kavram, bu yıl İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde hortladıldı. Çapa Tıp Fakültesi’ndeki hekimlik andına LGBT örgütü tarafından eklenerek mezunlara dayatılmak istenen cinsel yönelim ifadesi, dekanlık tarafından metinden çıkarıldı.

Çapa Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın kararı, milli ve manevi duyarlılığa sahip öğrenciler ve velileri tarafından takdirle karşılandı.

LGBT DAYATMASINA BOYUN EĞDİLER

Fakat TTB ve LGBT sevici örgütlerin yönlendirmesiyle bazı Çapa Tıp Fakültesi mezunları, metnin dışına çıkarak “cinsel yönelim” ifadesini yüksek sesle dillendirdi.

 

KORONUN BAŞINDA ‘PKK GÜDÜMÜNDEKİ’ TTB VAR

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Tıp Öğrencileri Kolu adlı yapılanma, Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet törenindeki görüntüleri yayınlayarak, “Hekimlik Andı okunurken cinsel yönelim ifadesini dekan sansürledi. Tıp öğrencisi sıra arkadaşlarımız sansüre geçit vermedi, andı eksiksiz biçimde okudu.” ifadelerine yer verdi.

TTB’nin mesajında, “Hekimlik andı üzerinde ayrımcılığa yol açabilecek her değişiklik etik ihlal ve suçtur!” gibi tuhaf sözler kullanıldı.

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde Hekimlik Andı okunurken cinsel yönelim ifadesini dekan sansürledi. Tıp öğrencisi sıra arkadaşlarımız sansüre geçit vermedi, andı eksiksiz biçimde okudu.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarında yasaklı kimyasal gaz kullandığı yalanını ortaya atmıştı. Hakkında “terör örgütü propagandası” suçlamasıyla dava açılan TTB Başkanı Fincancı, 27 Ekim 2022’de tutuklanmıştı. Fincancı, yargılandığı mahkemede örgüt propagandası dolayısıyla 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası almıştı. PKK yandaşlığı mahkemece tescillenen Fincancı, 11 Ocak 2023’te tahliye edilmişti.

LGBT örgütü 2500 yıllık Hipokrat yeminine de sızdı! Tıp mezunlarına iğrenç dayatma

Şebnem Korur Fincancı’nın evinde yapılan aramada ise kalaşnikof mermisi, 3 tane AK 47 mermisi, biri boş fişek 2 dolu fişek, 9 mm 25 tane dolu fişek ve örgütsel el kitabı çıkmıştı.

LGBT örgütü 2500 yıllık Hipokrat yeminine de sızdı! Tıp mezunlarına iğrenç dayatma

CİNSEL YÖNELİM İNADININ ALTINDAKİ GERÇEK

Geleneksel Hipokrat yeminini dahi tahrif eden LGBT örgütü, cinsiyeti değil “cinsel yönelim” kavramını ısrarla kullanıyor. LGBT örgütüne göre insanların doğuştan gelen cinsiyeti “biyolojik cinsiyet” olarak nitelendirilirken, erkek veya kadının zaman içerisinde kendi cinsiyetini seçme arzusuyla karşı cinse temayülü “cinsel yönelim” ifadesiyle anlamlandırılmak isteniyor.

Cinsel yönelim kavramı, Türkiye’de büyük tartışmalara sebep olan ve Başkan Erdoğan’ın imzasıyla feshedilen İstanbul Sözleşmesi’nde de geçiyordu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.