MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı iftarda buluştu

MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı iftarda buluştu
Yayınlama: 13.04.2023 21:15:58
A+
A-

Haber:Mine Köseler

Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ iftar programları düzenlenmeye devam ediyor.

Bursa MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı da bu akşam bir iftar programı düzenledi.Özel bir salonda  düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.İftar programında MHP Bursa Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı ve  MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu bulundu.
MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı programın açılış konuşmasında şunları ifade etti; ”Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimize hoşgeldiniz.Gönüllerdeki manevi iklimin zirve yaptığı bugünlerde 11 Ayın Sultanı maneviyatımızın baş tacı Ramazan-ı Şerifinizi en kalbi duygularımla kutluyorum.
Öyle bir aydayız ki, başı rahmet, ortası mağfiret,sonu da cehennem azabından kurtuluştur.İlah-i rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı,bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu mübarek ayın  Türk ve İslam dünyasının hasret kaldığı barış, kardeşlik ve huzur ortamının oluşmasında bir dönüm noktası olmasını Allah’tan diliyorum.Sizlerle burada bu çatı altında iftar sofrasına oturmanın aynı hissiyat ve hedefte buluşmanın gururunu yaşıyorum.6 Şubat’ta gerçekleşen 11 ilimizde etkili olan yüzyılın depremi her birimizi derinden yaralamış ve üzmüştür.Depremde vefat eden vatandașlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılarımıza acil șifalar, geride kalanlara sağlıklı, bereketli hayırlı ömürler ve sabırlar diliyorum.
Aziz dava arkadaşlarım; kıymetli hemşehrilerim, 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri, milletimize, partimize ve adaylarımıza hayırlı olsun.Kıymetli adaylarımızın tümüne çıktıkları bu kutlu yolda üstün bașarı ve muvaffakiyetler diliyorum.Gücümüze güç kattınız.Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran irade, bugün Cumhur İttifakı’nda
vücut bulmuștur ve Türkiye  Yüzyılı’nın kapısı aralanmıştır.Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Genel Seçimlerinde tüm seçim çevrelerinde kendi kurumsal kimliği milletvekili adayları ve üç hilalli amblemiyle demokratik mücadelesini yapacak nihayetinde hakettiği,
layık olduğu, hasretle beklediği başarıya kesinlikle ulaşacaktır.Cumhuriyetimizin 100. yılında güçlü Türkiye inşaasında yılmadan, yorulmadan, Ülkücü Şehitler kervanımızınMaydınlattığı kutlu yürüyüşümüz, sizlerin kararlı durușu, sarsılmaz iradesi ve güçlü desteğiyle
14 Mayıs akșamı Cumhurun,Ülkücü Milliyetçi Hareketin zaferiyle sonuçlanacaktır.
Başarımızın haklı gururunu yaşayacağız.Milliyetçi Ülkücülere yakışır adanmışlık ve sarsılmaz inançla, Aziz milletimizle kıyamete kadar sürecek bir kavlimiz vardır.Ne ülkümüzden, ne ülkemizden ne de millet sevdamızdan vazgeçmeyiz.
Yaşasın ülkücü hareket! Yaşasın Türk Milleti!
İftar yemeğimize katılım sağladığınız için gönüldașlarımıza, hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sağolun varolun Allah’a emanet olun.”
MHP Bursa 2.Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Fevzi Zırhlıoğlu ”14 Mayıs‘ta Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi icra edilecek. Bu seçim, sadece Türk milletinin değil, dünyanın üzerinde durduğu bir seçim dönemidir. Türkiye’de yaşayan insanların önemsediği bir seçim olmaktan çok öte, belki yüzyılın en önemli seçimi olduğu bir dönemde yaşıyoruz. dedi.
 Fevzioğlu konuşmasının devamında şunları söyledi;”Bir yanda Hain darbe girişimi sonrası milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur İttifakı diğer tarafta yedi Düvelin ardına dizildiği ,hiçbirinin biri biriyle benzer bir tarafının olmadığı ,görünürde 6 partiden oluşan kendilerine Millet İttifakı diyen ama Genel  Başkanımızın ifadesi ile Zilletin İttifakı mücadele edeceğiz. Bu mücadelede Aziz milletimiz önümüzde Cumhur İttifakı’nın irade koyduğu  100. yılından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Türk asrı ve Türkiye Yüzyılı’nın önünü açmak ya da bir yüzyıl daha Bu ümitle beklemek.100 yıl evvel Türk Milleti çok ağır bedeller ödeyerek bu Cumhuriyete ve çok büyük imkansızlıklar içerisinde işte bugün 100. yılının idrakini yaşadığımız bugünlerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti coğrafyasında ayağa kalkmak üzere hamlesini yapmıştır.

 

Teknolojide, savunma sanayisinde elde ettiği kazanımlar son derece önemli hale gelmiştir Doğal kaynakları da kullanmaya başlamıştır.Türkiye çok hızlı bir şekilde güçlü bir şekilde yürümekte.Koşmak için 14 Mayıs seçimlerinde milletimizin vereceği ruhsatı beklemektedir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden önemli talepte bulunuyorum. 1. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı İlk turda hiçbir tartışmaya mahalli kalmaksızın seçmeniz. 2.Talebim ise   28. dönem Milletvekillerimizi seçerken Cumhur İttifakı’nın 400 milletvekili olan nitelikli çoğunluğuna ulaştırmayı sağlamak .Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi’nin Büyük Millet Meclisindeki üye sahipleri de gönlünüzden ne kadar koparıyorsanız ne kadar çoğaltabiliyorsanız o kadar çoğaltmamızı istiyorum.Hepinizi Ramazan’ını tekrar tebrik ediyorum Cenabı Allah’ın hayırlısıyla bizleri bayrama çıkarmasını ulaştırmasını diliyoruz. 14 Mayıs’ta da Türk milletine İslam alemine ve mazlum Türk tüm insanlara bu seçimin sonuçlarının hayırlar getirmesini diliyorum hepinizi Saygı ve hürmetle selamlıyorum.’’

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.