Mustafa Dündar: Tarihi Doku Bizim Önceliğimiz Olmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mustafa Dündar: Tarihi Doku Bizim Önceliğimiz Olmalı!
Yayınlama: 08.02.2024 10:49:41
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bursa Belediye Başkan Adayları tanıtımında 4. dönem için aday gösterilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, seçim startı verdi. Cumhur İttifakı, başkanlık görevini üç dönemdir başarıyla sürdüren Dündar’ı Osmangazi Belediye Başkan Adayı olarak belirledi. Başkan Dündar, 4. dönem gururunu basın mensuplarıyla bir araya gelerek duygularını paylaşdı.

Basın toplantısına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve yönetimi de  katıldı.

Başkan Dündar, ülkenin pandemi ve deprem gibi büyük felaketlerle mücadele ettiğini ve bu süreçlerde belediyelerin etkin bir şekilde görev aldığını vurguladı. Dündar, belediyenin 440 çalışanının deprem bölgesinde görev aldığını, enkaz kaldırma ve aşevi projeleriyle destek sağladıklarını ve 100 prefabrik ev kurduklarını ifade etti. Ülkenin ekonomik zorluklarla karşı karşıya kaldığını ancak yatırımların ve masrafların ülkenin gelişimine katkı sağladığını belirtti.

“TARİHİ DOKUYU HER DAİM KORUYACAĞIZ” 

Panorama Müzesi’nin kentsel dönüşüm projesi olduğunu vurgulayan Dündar, projenin tamamlanmasıyla hisarın sanal görüntüsünü gerçeğe dönüştüreceklerini ve turistler için önemli bir buluşma noktası olacağını belirtti. Tarihi dokunun önemli olduğunu vurgulayarak, bundan sonraki süreçte de öncelikli proje olması gerektiğini ifade etti.

İpek Yolu projesinin çalışmalarına devam ettiklerini belirten Dündar, bölgenin sosyal dokusunu dikkate alarak vatandaşlarla toplantılar yapıldığını ve hisarın vizyon projesini ortaya koyduklarını aktardı. Sümbüllü bahçe konağı, Oruç bey caddesi ve arkeolojik kazı parkının çevresine kazandırıldığını ve bu projelerin birbirini tamamlayan nitelikte olduğunu söyledi.

Demirtaş nüfusunun artışına dikkat çeken Dündar, Yunuseli’de 45 bin daireye oturma izni verdiklerini ve Panayır bölgesinin cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti.

HABER: ŞERİFE ÖZ

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.