Sinead O’Connor son günlerini böyle geçirmiş

Sinead O’Connor son günlerini böyle geçirmiş
Yayınlama: 28.07.2023 15:18:47
A+
A-

irlandalı ünlü şarkıcı Sienad O’Connor’ın son günlerini nasıl geçirdiği ortaya çıktı. Oğlunun ölümünden sonra kendini yalnız hisseden O’Connor’un kapı, pencere ve ışıklar açık şekilde yaşadığı öğrenildi.

Sinead O’Connor ismiyle tanınan, Müslüman olduğunu duyurduktan sonra Şüheda Davitt ismini alan İrlandalı ünlü kadın şarkıcı 56 yaşında hayatını kaybetti.

O’Connor’ın 17 yaşındaki oğlu Shane, Ocak 2022’de gözetim altında tutulduğu psikiyatri hastanesinden kaçarak intihar etmiş; şarkıcı “oğlunun ölümünün kimseye örnek olmamasını dilediğini” söylemişti.

YALNIZLIKTAN KAÇTI

Sinead O’Connor’ın “daha az yalnız hissetmek” için İrlanda’dan Londra’ya geri döndüğü belirtildi. O’Connor’ın oğlunun intiharının ardından ‘yıkılmış ve depresyonda’ olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Dört çocuğunun en küçüğü olan 17 yaşındaki oğlu Shane’in ölümünden sonra bir türlü toparlanamayan O’Connor’ın yaşadığı apartmandaki komşuları onun son günleri hakkında konuştu.

Şarkıcının son günlerinde balkonunda ‘aşağıya bakarak uzun süre etrafı izlediği kaydedildi. O’ Connor’ın komşuları şarkıcının ayrıca ışık, pencere ve kapılarının sürekli açık tutulduğunu söyledi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.